Ολυμπιακός: Με τέτοια εμφάνιση δεν τον σταματάει κανείς!

Ο Ολυμπιακός πάει στη Βαρκελώνη για το 3-2 και την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας

Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι όταν ο Ολυμπιακός είναι με την πλάτη στον τοίχο, λειτουργεί καλύτερα. Με τον εφησυχασμό να απουσιάζει, ο Ολυμπιακός ξέροντας πως εάν έχανε, χαιρετούσε, τα έδωσε όλα και …έκανε μια χαψιά τη Μπαρτσελόνα! Φάνηκε καθαρά πως οι Καταλανοί δεν είναι ομάδα-φόβητρο. Και ο Ολυμπιακός, όπως τον ξέρουμε και με τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν τα τελευταία χρόνια, είναι σε θέση να αποκλείσει τη Μπαρτσελόνα και να πάρει την πρόκριση για το φάιναλ φορ.

Παραμένει δύσκολο, δεν μας ξεγελάει το +34 του 4ου αγώνα. Το παρελθόν έχει αποδείξει πως οι διαφορές δεν παίζουν ρόλο στα πλέι οφ. Η νίκη είναι νίκη είτε με έναν πόντο είτε με …πενήντα. Οι παλιότεροι θυμούνται τη σειρά με τη Σιένα. Αυτό το +34 όμως, παίζει ρόλο στη ψυχολογία. Το ηθικό των «ερυθρόλευκων» αναπτερώθηκε, ενώ φέρνει έξτρα πίεση στη Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί πλέον είναι αυτοί που έχουν το άγχος. Και ξέροντας πως καλούνται να συνεχίσουν την παράδοση, που θέλει πάντα νικήτρια τη γηπεδούχο ομάδα σε πέμπτο ματς στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός, με τη …συνταγή του 4ου αγώνα, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Πάει στη Βαρκελώνη για το 3-2 και την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πάρα πολύ να είναι στο Βερολίνο και είναι έτοιμοι να …πεθάνουν στο παρκέ το βράδυ της Τετάρτης στο Παλάου Μπλαουγκράνα, για να τα καταφέρουν. Και εάν παίξουν όπως στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ούτε οι διαιτητές μπορούν να …σταματήσουν τον Ολυμπιακό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα