Επιστρέφει με νέα ταινία τρόμου ο Πάνος Κοσμάτος!

Μετά το «Mandy» έρχεται η νέα ταινία του Πάνου Κοσμάτου

Ο Πάνος Κοσμάτος είναι ένας από τους πιο υποσχόμενους σκηνοθέτες στο είδος του τρόμου. Κι όμως, έχουμε να δούμε ταινία του από το «Mandy» του 2018, με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ. Αλλά ο Κοσμάτος αποφάσισε να βγει από την δημιουργική του νάρκη ανακοινώνοντας μια νέα ταινία η οποία ήδη μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον τόσο με την πλοκή της όσο και με το καστ της.

Σύμφωνα με το Deadline η νέα ταινία του Κοσμάτου θα έχει τίτλο «Flesh of the Gods» και θα πρωταγωνιστούν οι Κρίστεν Στιούαρτ και Οσκαρ Αϊζακ. Το σενάριο θα το γράψει ο Αντριου Κέβιν Γουόλκερ, γνωστός για τις δουλειές του στα «Se7en» και «The Killer», και θα εξελίσσετε στο Λος Άντζελες τη δεκαετία του '80 και πρόκειται για ένα θρίλερ με βρικόλακες όπου οι Στιούαρτ και Αϊζακ να παίζουν ένα παντρεμένο ζευγάρι στο Λος Άντζελες το οποίο συναντά μια σαγηνευτική γυναίκα και την σκληροπυρηνική παρέα της που τους μυεί σε έναν λαμπερό, ηδονιστικό και βίαιο κόσμο.

Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Ανταμ ΜακΚέι μαζί με τους Αϊζακ, Τζίνα Κωνσταντινάκου και Μπέτσι Κοτς, με την ταινία να βρίσκεται φέτος και στην αγορά των Καννών, ελπίζοντας να ξεκινήσει τα γυρίσματά της το καλοκαίρι στο Λος Αντζελες.

«Όπως το ίδιο το Λος Άντζελες, το “Flesh of the Gods” κατοικεί στην οριακή σφαίρα μεταξύ φαντασίας και εφιάλτη. Τόσο προωθητικό όσο και υπνωτικό, το “Flesh” θα σας πάει μια βόλτα αρκετά βαθιά στην αστραφτερή καρδιά της κόλασης», είπε ο Κοσμάτος σε μια δήλωσή του.

Αναμένουμε με αγωνία!

Πηγή: flix.gr


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα