Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης 2-2: Η πρόκριση θα κριθεί στο «Μπερναμπέου»

Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2 στο Μόναχο για τα ημιτελικά του Champions League και η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στη ρεβάνς του «Μπερναμπέου».

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης για την πρόκριση στον τελικό του Champions League που θα διεξαχθεί στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου.

Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2 στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και η πρόκριση στην τελευταία φάση του θεσμού θα κριθεί πλέον στον επαναληπτικό στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» της Μαδρίτης την επόμενη εβδομάδα (8/5). Σημειώνεται ότι η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή του ζευγαριού Παρί Σεν Ζερμέν – Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η Μπάγερν Μονάχου μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι. Οι Βαυαροί κυριάρχησαν στο πρώτο τέταρτο και είχαν δύο καλές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ, αλλά τόσο ο Σανέ όσο και ο Χάρι Κέιν δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα. Σαν να μην έφτανε μάλιστα αυτό για τους γηπεδούχους, η Ρεάλ Μαδρίτης στη μοναδική «καθαρή» της ευκαιρία στο πρώτο μέρος (στο 24’) πέτυχε το 0-1 και «πάγωσε» το Μόναχο.

Ο Τόνι Κρόος με εξαιρετική κάθετη πάσα στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας βρήκε έξοχα τον Βινίσιους και ο τελευταίος αφού απέφυγε τον Κιμ «εκτέλεσε» άψογα τον Μάνουελ Νόιερ, φτάνοντας αισίως τα τέσσερα γκολ σε οκτώ συμμετοχές του στο φετινό Champions League.

Στην επανάληψη η Μπάγερν καλούνταν να δείξει ένα καλύτερο αγωνιστικό «πρόσωπο» και να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 53’ τελικά τα κατάφερε, με τον Σανέ να πιάνει δυνατό σουτ και να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας της Ρεάλ για το 1-1. Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί οι Βαυαροί, αφού στο 57’ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μουσιάλα από τον Βάθκεθ και ο Κέιν που ανέλαβε την εκτέλεση πέτυχε το 2-1 για την Μπάγερν.

Όπως αποδείχτηκε βέβαια, τον τελευταίο λόγο στο παιχνίδι είχε τελικά η Ρεάλ Μαδρίτης. Στο 83’ ο Κιμ ανέτρεψε τον Ροντρίγκο μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Βινίσιους για το 2-2. Στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα παρά τις εκατέρωθεν επιθετικές προσπάθειες το σκορ παρέμεινε ανέπαφο και οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών
ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
M. ΤΡΙΤΗ (30/4)
Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης 2-2
(53’ Σανέ, 57’ πέν. Κέιν - 24’ και 83’ πέν. Βινίσιους)

M. ΤΕΤΑΡΤΗ (1/5)
Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερνμέν

ΟΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΙ
ΤΡΙΤΗ (7/5)
Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ

ΤΕΤΑΡΤΗ (8/5)
Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου

ΤΕΛΙΚΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ (1/6)
«Γουέμπλεϊ»: Μπάγερν Μονάχου ή Ρεάλ Μαδρίτης - Ντόρτμουντ ή Παρί Σεν Ζερμέν


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα