Ρεάλ – Μπάγερν 2-1: Δύο γκολ στο τέλος η χρυσή αλλαγή Χοσέλου, στον τελικό η Ρεάλ με την Ντόρτμουντ

Η χρυσή αλλαγή Χοσέλου πέτυχε δύο γκολ στο 88’ και στο 91’ και η Ρεάλ ανέτρεψε το σκορ κόντρα στην Μπάγερν (2-1), διασφαλίζοντας την συμμετοχή στον τελικό του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ

Μεγάλη μάχη ανάμεσα σε δύο βαριές φανέλες του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έγινε στην Μαδρίτη. Εκεί όπου η Μπάγερν Μονάχου προηγείτο της Ρεάλ με 1-0 χάρη σε υπέροχο γκολ της αλλαγής, Αλφόνσο Ντέιβις στο 68’, αλλά η «βασίλισσα» απάντησε με δύο τέρματα της δικής της χρυσής αλλαγής, του Χοσέλου στο 88’ και στο 91’.

Έτσι, «έσπασε» η ισορροπία που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ματς στο Μόναχο που είχε λήξει ισόπαλο 2-2 και η Ρεάλ κατέγραψε στο ενεργητικό της μία ακόμα ιστορική νίκη (2-1) και πρόκριση στον τελικό του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Αποτέλεσμα δίκαιο με βάση την γενικότερη εικόνα του ματς καθώς η Ρεάλ ήταν αυτή που είχε περισσότερες ευκαιρίες και ένα δοκάρι με τον Βινίσιους στο 13’.

Η Μπάγερν είχε τις δικές της καλές στιγμές, αλλά και τον γκολκίπερ Μάνουελ Νόιερ σε μεγάλη ημέρα μέχρι που έκανε το μέγα λάθος στο 88' χάνοντας την μπάλα μέσα από τα χέρια του και επιτρέποντας στον Χοσέλου να ισοφαρίσει. Ο ίδιος παίκτης στο 91' έγινε αποδέκτης της ασίστ του Ρούντιγκερ και ολοκλήρωσε την επική ανατροπή. Το δράμα είχε και συνέχεια, αφού η Μπάγερν βρήκε γκολ ισοφάρισης στο... 104', αλλά ο Ντε Λιχτ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και η Ρεάλ κράτησε την μεγάλη πρόκριση !

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Λούνιν, Νάτσο, Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Μεντί, Κρόος (70’ Μοντριτς), Βαλβέρδε (81’ Χοσέλου), Τσουαμενί (70’Καμαβινγκά), Μπέλιγχαμ, Βινίσιους, Ροντρίγκο (81’ Ντίας).

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ντάιερ, Μαζραουί, Ντε Λιχτ. Κίμιχ, Λάιμερ, Πάβλοβιτς, Κέιν (85’ Τσούπο-Μότινγκ), Γκνάμπρι (λ. τ. 27’ Ντέιβις), Σανέ (76’ Κιμ), Μουσιάλα (85’Μίλερ).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα