Ολυμπιακός-Άστον Βίλα: Ο Γερμανός Τσβάιερ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

O κατηγορίας Elite Γερμανός Φέλιξ Τσβάιερ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον ημιτελικό του Conference League στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Άστον Βίλα

Μια από τις πιο κομβικές αναμετρήσεις της Ιστορίας του έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα υποδεχθεί την Άστον Βίλα την Πέμπτη (09/05, 22.00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον δεύτερο αγώνα των ημιτελικών του UEFAEuropa Conference League.

Η UEFA όρισε τον Γερμανό, κατηγορίας Elite διαιτητή Φέλιξ Τσβάιερ να διευθύνει τον αγώνα στον Πειραιά. Πρόκειται για έναν διαιτητή ο οποίος έχει «παίξει» άλλες τρεις φορές τον Ολυμπιακό, στη νίκη 2-1 με τη Ριέκα στα προκριματικά του UEFA Champions League το 2017/18 αλλά και στην ήττα με 3-1 από τη Σπόρτινγκ στους ομίλους την ίδια χρονιά. Τέλος, ήταν και ο διαιτητής στο 0-1 από την Άρσεναλ το 2020 πριν την επική ανατροπή στο Λονδίνο.

Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Γερμανοί Στέφαν Λουπ και Μάρκο Αχμίλερ και τέταρτος θα είναι ο Γκλεν Νίμπεργκ από τη Σουηδία. Στο VAR θα είναι ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερτ με AVAR ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς.

Ο Τσβάιερ έχει «σφυρίξει» φέτος τέσσερις αγώνες στο UEFA Champions League ενώ πέρσι τον Ιούνιο διηύθυνε τον τελικό του UEFA Nations League.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα