Ολυμπιακός: Καλό ή κακό που η Άστον Βίλα έρχεται... θυμωμένη και είναι όλο νεύρα;

H Άστον Βίλα που δεν έχει χωνέψει ακόμη το 2-4 του πρώτου αγώνα, «πετάει» για την Αθήνα με... άγριες διαθέσεις για να φέρει τούμπα την κατάσταση * Ο θυμός των παικτών της θα λειτουργήσει υπέρ ή εναντίον του Ολυμπιακού;

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κόνφερενς με το 4-2 επί της Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ.

Είναι όμως ένα βήμα και όχι άλμα... Αν δεν ήταν η Άστον Βίλα και ήταν κάποια άλλη ομάδα, τότε θα συζητούσαμε σε μία εντελώς διαφορετική βάση.

Ωστόσο, οι Άγγλοι έρχονται θυμωμένοι, εκνευρισμένοι, πληγωμένοι και αποφασισμένοι για να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα.

Η συνθήκη με την οποία θα μπουν στο αεροπλάνο και θα έρθουν στην Ελλάδα, θα είναι ευνοϊκή για τον Ολυμπιακό ή όχι;

Μήπως από τα νεύρα τους οι παίκτες της Άστον Βίλα κάνουν πράγματα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έκαναν; Όπως για παράδειγμα, να παίξουν πιο απείθαρχα σε σχέση με το παιχνίδι του Μπέρμιγχαμ;

Όλα αυτα είναι ερωτήματα που τέθηκαν από Άγγλους δημοσιογράφους προς τους ανθρώπους της Άστον Βίλα και σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, το κλίμα που επικρατεί στο στρατόπεδο των «χωριατών» είναι ότι «υπάρχει δίψα για την πρόκριση», αλλά όχι νεύρα!

Βέβαια, οι δημοσιογράφοι που ζουν από κοντά τον σύλλογο, διακρίνουν και έναν εκνευρισμό. Σαν να μην έχουν χωνέψει δηλαδή το σκορ του πρώτου αγώνα.

Για τον Ολυμπιακό είναι καλό ότι η Άστον Βίλα έχει έναν τρόπον τινά εκνευρισμό. Κι αυτό, γιατί πολλές φορές πάνω στον εκνευρισμό τους οι ποδοσφαιριστές επιχειρούν να κάνουν υπερβολές στο χορτάρι που τις περισσότερες φορές δεν τους βγαίνουν.

Δεν θεωρούμε ότι ο Ουνάι Έμερι θα παρουσιάσει ένα απείθαρχο σύνολο που θα επιδιώξει να σκοράρει με ανορθόδοξο τρόπο ή με βιαστικές ενέργειες. Απλώς, όσο περνάει η ώρα και η Άστον Βίλα δεν σκοράρει ή έχει δεχτεί πρώτη γκολ, ο εκνευρισμός θα γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος στις τάξεις της και αυτό σίγουρα θα είναι ευνοϊκό για τον Ολυμπιακό.

Το είδαμε άλλωστε και μετά το 2-3 στο «Βίλα Παρκ». Η Άστον Βίλα είχε πολλά νεύρα και δεν μπορούσε να επιτεθεί σωστά, δεχόμενη λίγο αργότερα και το τέταρτο γκολ.

Με λίγα λόγια; Καλό είναι για τον Ολυμπιακό που έρχεται θυμωμένη η αγγλική ομάδα. Απλώς, να κάνει ο Ολυμπιακός αυτά που ξέρει στον αγωνιστικό χώρο και να αποφύγει τα φθηνά λάθη, τα οποία η Άστον Βίλα έχει την ποιότητα να τα εκμεταλλευτεί.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα