Φιορεντίνα: Τι γίνεται με τα εισιτήρια και τους Έλληνες που προσπαθούν να πάρουν από τους Ιταλούς

Η Φιορεντίνα έχει ήδη δώσει 7.000 εισιτήρια για τον τελικό με τον Ολυμπιακό, ενώ έχει δεχτεί πολλά αιτήματα από Έλληνες.

Το απόγευμα της Παρασκευής (17/5) δημοσίευμα από την Ιταλία ανέφερε ότι οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ αγοράζουν εισιτήρια από την Φιορεντίνα προκειμένου να στηρίξουν την ιταλική ομάδα στον τελικό του Conference League απέναντι στον Ολυμπιακό.

Βέβαια εκτός από αυτό το σενάριο υπάρχουν και αρκετοί οπαδοί της ομάδας του Πειραιά που προσπαθούν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για τον τελικό και επιχειρούν να το κάνουν μέσω της Φιορεντίνα.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς είναι πολλά τα αιτήματα που έχουν γίνει από την Ελλάδα για αγορά εισιτηρίου από τους «βιόλα». Η ζήτηση είναι τεράστια για το μεγάλο παιχνίδι, αλλά οι Ιταλοί έχουν λάβει τα μέτρα τους για να μην βρεθούν στην κερκίδα τους Έλληνες.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου είναι η έκδοση της κάρτας Inviola Gold ή Premium. Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί είναι πολλοί οι Έλληνες που έχουν αγοράσει την Viola Card, αλλά δεν έχουν καταφέρει να πάρουν εισιτήριο. Η Φιορεντίνα δεν επιτρέπει σε Έλληνες και Κύπριους την αγορά εισιτηρίου και έτσι δεν υπάρχει περίπτωση κανείς να πάρει εισιτήριο.

Μάλιστα σε αντίθεση με τις αρχικές προβλέψεις που ήθελαν τους Ιταλούς να επιστρέφουν αρκετά εισιτήρια, έχουν φύγει ήδη 7.000 και η ομάδα της Φλωρεντίας βρίσκεται πολύ κοντά στο sold out.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα