Επίσημο: Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε ότι το καλοκαίρι φεύγει ο Ντέιβιντ Μόγιες

Η Γουέστ Χαμ γνωστοποίησε ότι ο Ντέιβιντ Μόγιες θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της σεζόν.

Τον διάδοχο του Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο αναζητάει η Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» γνωστοποίησαν με επίσημη ανακοίνωση ότι στο τέλος της σεζόν ο Μόγιες θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της σεζόν.

Λέγεται ότι ήδη ο Λοπετέγκι είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στους Λονδρέζους.

Η ανακοίνωση της Γουέστ Χαμ ανέφερε:

«Η Γουέστ Χαμ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Ντέιβιντ Μόις θα αποχωρήσει από τον σύλλογο με κοινή συναίνεση στο τέλος της σεζόν 2023/24, όταν λήγει το συμβόλαιό του».

«Ο Ντέιβιντ θα φύγει μετά από τεσσεράμισι χρόνια στο Στάδιο του Λονδίνου, κατά τη διάρκεια των οποίων εξασφάλισε δύο φορές την είσοδο της ομάδας στους επτά κορυφαίους συλλόγους της Premier League, βρέθηκε στους ημιτελικούς και στα προημιτελικά του UEFA Europa League και κατέκτησε το UEFA Europa Conference League της περασμένης σεζόν με νίκη 2-1 επί της Φιορεντίνα στην Πράγα, εξασφαλίζοντας τη Γουέστ Χαμ το πρώτο μεγάλο τρόπαιο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας το 1980 και την πρώτη της ευρωπαϊκή επιτυχία από το 1965».

Ο Μόγιες στις δηλώσεις του είπε: «Μου άρεσε πολύ να δουλεύω με όλους στη Γουέστ Χαμ και θα ήθελα να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο που μου έδωσε την ευκαιρία να διοικήσω αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα