Μίλαν: Πιέζει για Σέρτζιο Κονσεϊσάο

Η Μίλαν έκανε την επιλογή της: θα ήθελε να κάνει τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, τον προπονητή της Πόρτο, τον επόμενο προπονητή της.

Υπήρξε πολύς θόρυβος σχετικά με τους υποψηφίους που θα αναλάμβαναν τη θέση του Στέφανο Πιόλι στο τέλος της σεζόν και φαινόταν ότι ο Χουλέν Λοπετέγκι ήταν ο άνθρωπος που είχε προτιμηθεί, μέχρι που μια διαμαρτυρία οπαδών ανάγκασε σε κάποιες σκέψεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Fabrizio Romano, ο Λοπετέγκι συμφώνησε με τη Γουέστ Χαμ για να γίνει ο νέος προπονητής που θα αντικαταστήσει τον Ντέιβιντ Μόγιες από την επόμενη σεζόν, οπότε μπορεί να διαγραφεί από τη λίστα.

Αντίθετα, πολλές ιστορίες τις τελευταίες ημέρες αφορούσαν τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος ανανέωσε πρόσφατα τη συμφωνία του με την Πόρτο, αλλά με την προϋπόθεση ότι ο Πίντο ντα Κόστα θα παρέμενε πρόεδρος.

Τελικά ο Αντρέ Βίλας Μπόας ψηφίστηκε, γεγονός που οδήγησε σε εικασίες ότι ο Κονσεϊσάο θα μπορούσε να κοιτάξει να αποχωρήσει για μια νέα πρόκληση. Μια εξέλιξη η οποία ενδέχεται να επηρεάσει και το μέλλον του Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα