Ετοιμάζεται για Παρίσι ο Έσε

Ο Σαντιάγκο Έσε βρίσκεται στα υπόψη του Ματσεράνο για να κληθεί στην Κ23 της Αργεντινής το καλοκαίρι.

Ένας από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν είναι ο Σαντιάγκο Έσε. Ο Αργεντινός έχει έναν σύνθετο ρόλο στην ομάδα του Πειραιά και έχει αποδειχτεί πως πρόκειται για μία πολύ σημαντική μονάδα.

Για τον Έσε έχει γίνει μεγάλη κουβέντα εδώ και πολύ καιρό για την εθνική ομάδα που θα επιλέξει να αγωνιστεί με την Πολωνία να φλερτάρει τον χαφ του Ολυμπιακού και να θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Στην Αργεντινή, ωστόσο υπάρχουν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών είναι στη λίστα του προπονητικού επιτελείο της Κ23 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του καλοκαιριού.

Ο Ματσεράνο σκοπεύει να συμπεριλάβει στις κλήσεις τον Σαντιάγκο Έσε για να αντικαταστήσει τον Ρεδόνδο της Ίντερ Μαϊάμι. Ο 22χρονος μέσος στο παρελθόν έχει παίξει μία φορά με τη φανέλα της Κ23 της Αργεντινής και το παράδοξο της ιστορίας είναι πως εάν τελικά αγωνιστεί με την Αλπισελέστε θα διατηρεί το δικαίωμα να παίξει με την ανδρική ομάδα της Πολωνίας εφόσον τα βρει με την ομοσπονδία της χώρας.

Το πρόβλημα για τον Ολυμπιακό είναι πως εάν ο παίκτης κληθεί στην Κ23 της Αργεντινής θα χάσει όλη την προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά. Το Ολυμπιακό τουρνουά διεξάγεται από τις 24 Ιουλίου έως τις 10 Αυγούστου και οι «ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες του ποδοσφαιριστή τους.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα