Εθνικός-ΑΝΟ Γλυφάδας 11-10: Έπαιξε με τη φωτιά... αλλά δεν κάηκε!

Στα ημιτελικά του πρωταθλήματος προκρίθηκε ο Εθνικός, ο οποίος δεινοπάθησε αλλά νίκησε τελικά με 11-10 τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο «Π. Καπαγέρωφ» και έκανε το 2-1 στη σειρά. Το «χρυσό» γκολ η Κατσιμπρή.

Το τέρμα της Ευφροσύνης Κατσιμπρή 1:53 από τη λήξη του συγκλονιστικού αγώνα στον Πειραιά, ήταν αυτό που τον έκρινε… Ο Εθνικός επικράτησε 11-10 του ΑΝΟ Γλυφάδας και με 2-1 νίκες προκρίθηκε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Γυναικών.

Ο «Αυτοκράτορας» θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην ημιτελική φάση με μειονέκτημα έδρας, ενώ η ομάδα των νοτίων προαστίων που έδειξε σε ένα ακόμη παιχνίδι εξαιρετικά στοιχεία θα αναμετρηθεί με τον Πανιώνιο για την πέμπτη θέση του πρωταθλήματος και το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Εθνικός είχε επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι με 19-7, ενώ η Γλυφάδα είχε κερδίσει στην διαδικασία των πέναλτι (14-13) στο δεύτερο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο Αντώνης Δημητρόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 11-10

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-2, 2-1, 3-5

ΕΘΝΙΚΟΣ (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 1, Όλγα Οικονόμου, Τέρνερ, Μπέτα, Ειρήνη Νίνου 3, Χατζηκυριακάκη, Άλκ. Μπενέκου 2, Μιχαϊλοβιτς, Κανετίδου, Ιόλη Μπενέκου, Σοφία Τορνάρου 2, Λυδία Μαυρωτά, Κατσιμπρή 3, Κλαψιανού.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Καρύτσα, Παναγιώτα Νίνου, Μουστακαρία 1, Αναστασία Λούδη, Γρηγοροπούλου 1, Ρουμελιώτη, Κανελλοπούλου, Αδάμη, Ο’Ράιλι 2, Ελευθερία Φουντωτού 2, Πιοβάν 1, Κουρέτα 3, Τσιάρα, Κεχαγιόγλου, Σαλταμανίκα.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Μαρκοπούλου

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα