Κύπελλο: Μαργαρίτα Πλευρίτου, Έλενα Ελληνιάδη, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Ειρήνη Νίνου, προβλέπουν...

Μια ημέρα αργότερα από τους άνδρες, θα κάνουν πρεμιέρα στη Βουλιαγμένη οι ομάδες που συμμετέχουν στο Final -4 υδατοσφαίρισης των Γυναικών στο Κύπελλο Ελλάδας.

Την Παρασκευή 10 Μαΐου θα παίξουν στους ημιτελικούς: ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (14:00), ΕΘΝΙΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (16:00) και οι νικήτριες ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στον τελικό το Σάββατο, 11 Μαΐου στις 15:30.

Στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ μίλησαν η Μαργαρίτα Πλευρίτου (Ολυμπιακός), η Έλενα Ελληνιάδη (ΝΟ Βουλιαγμένης), η Αλεξάνδρα Ασημάκη (Άλιμος ΝΑΣ) και η Ειρήνη Νίνου (Εθνικός).

Μαργαρίτα ΠΛΕΥΡΙΤΟΥ (Ολυμπιακός): «Την Παρασκευή ξεκινάει το f4 του κυπέλλου, ένας θεσμός διαφορετικός από το πρωτάθλημα, που φέρνει μια εκρηκτική αίσθηση αναμετρήσεων και έντασης. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να συμβούν τα πάντα, και εμείς είμαστε έτοιμες να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση. Ανυπομονούμε να έρθουν οι αγώνες, καθώς είμαστε αποφασισμένες να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Έλενα ΕΛΛΗΝΙΑΔΗ (ΝΟ Βουλιαγμένης): «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένες που το f4 θα λάβει χώρα στο «σπίτι» μας. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και είμαστε έτοιμες, σεβόμενες όλους τους αντιπάλους να διεκδικήσουμε το κύπελλο».

Αλεξάνδρα ΑΣΗΜΑΚΗ (Άλιμος ΝΑΣ): «Για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια ο Άλιμος στο f4 του κυπέλου Ελλάδας στην δεύτερη ουσιαστικά χρονιά του στην Α1. Ήταν σαφώς ένας από τους στόχους της χρονιάς η παρουσία μας καταρχάς στο θεσμό. Φέτος μάλιστα έγινε διαφορετικά από άλλες η πρόκριση στο κύπελλο για όλες τις ομάδες, αφού δεν έγινε μετά από κλήρωση και παιχνίδια νοκ άουτ αλλά απευθείας με βάση την τελική κατάταξη των ομάδων στην κανονική διάρκεια . Εμείς τερματίσαμε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος μετά από αυτήν την μακριά αγωνιστική περίοδο. Γενικώς μέχρι στιγμής η ομάδα βαδίζει εντός στόχων στο100%, βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία αφού αρχίζει αμέσως μετά το κύπελλο και η δεύτερη φάση των play offs όπου αναλόγως με την έκβαση της θα ξέρουμε κι εμείς πλέον ποιο μετάλλιο θα διεκδικήσουμε. Από εκεί και πέρα όσον αφορά το κύπελλο κληρωθήκαμε στην διαδικασία τον ημιτελικών με τον Ολυμπιακό, για δεύτερη συνεχόμενη φορά και αυτή, στις δυο συμμετοχές της ομάδας μας στο θεσμό . Ο δυσκολότερος αντίπαλος που θα μπορούσαμε να είχαμε στο δρόμο μας. Σίγουρα κάνει το έργο του Άλιμου λίγο παραπάνω δύσκολο από ότι των υπολοίπων για το στόχο καθώς όλες οι ομάδες πηγαίνοντας σ’ ένα f4, θέλουν τη πρόκριση στον τελικό. Όταν παίζεις όμως απέναντι στον Ολυμπιακό ,που αγωνίστηκε στον τελικό του ευρωπαϊκού λίγες μέρες πριν είναι σαφές ότι δεν μπορείς να κάνεις μεγάλες δηλώσεις, σαφώς το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο και φέτος και μια πολύ πλήρης ομάδα. Όλες οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο f4 του θεσμού είναι πολύ αξιόλογες, πράγμα που δείχνει και το υψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται και η ελληνική γυναικεία υδατοσφαίριση. Εμείς σε αυτόν τον ημιτελικό θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να δείξουμε την ποιότητα που έχουμε σε σημεία του παιχνιδιού μας σαν ομάδα, να προσπαθήσουμε στην άμυνα μας να περιορίσουμε όσο το δυνατόν επιθετικά τον Ολυμπιακό που είναι μια ομάδα που γενικώς σκοράρει πολύ και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, προπαντώς μια πολύ καλή εμφάνιση, μακάρι αυτή να ήταν και αρκετή. Σίγουρα να αποκομίσουμε μόνο θετικά για την συνέχεια. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Ειρήνη ΝΙΝΟΥ (Εθνικός): «Είμαστε πολύ χαρούμενες και ανυπομονούμε για το f4 του κυπέλου. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί, σίγουρα θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο παρόλα αυτά κοιτάμε πρώτα το παιχνίδι με την Βουλιαγμένη που μπορεί να μας δώσει το εισιτήριο για τον τελικό. Είναι μια ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει και στο πρωτάθλημα . Σκοπός μας είναι να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο και να φανούμε αντάξιες των προσδοκιών μας».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα