«Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Όσα δήλωσαν οι Χέρβο Κόλιανιν, Μάνος Ζερδεβάς, Ντίνος Γενηδουνιάς και Γιάννης Φουντούλης μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό

Πρόσωπα χαρούμενα και ευτυχισμένα στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού για τη κατάκτηση του 25ου τίτλου, 7ου σερί σε 32 τελικούς.

Ο κόουτς Χέρβο Κόλιανιν, και οι Μάνος Ζερδεβάς, Ντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, τόνισαν:

Χέρβο Κόλιανιν: «Σίγουρα είναι ένας διαφορετικός τίτλος. Δεν είναι εύκολο να είσαι προπονητής αλλά είχα τη χαρά να έχω αυτή τη τρομερή ομάδα. Δεν την ανέλαβα από το μηδέν, ήταν φτιαγμένη, πρόσθεσα κάποια πράγματα, τα παιδιά έδειξαν για μια ακόμα φορά ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Σίγουρα όταν βλέπεις πως γίνεται μια έκπληξη στον τελικό που προηγήθηκε σε αγχώνει αλλά όπως προείπα έχω μια ομάδα που είναι πάρα πολύ καλή, παίζει πολύ καλά σε παιχνίδια που δίνουν τίτλους, μπράβο στους παίκτες μου, μπράβο σε όλο το σταφ καθώς χωρίς αυτούς που το απαρτίζουν δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα. Συνεχίζουμε, πάμε για το δεύτερο και θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, έχει ανοίξει και ο τρίτος στόχος της Ευρώπης».

Μάνος Ζερδεβάς: «Η επιτυχία ποτέ δεν είναι εύκολη καθώς όλες οι ομάδες θέλουν να σε κατεβάσουν από το θρόνο. Η ομάδα ήταν σοβαρή σε όλη τη διοργάνωση, και έδειξε τη ποιότητα της και στα τρία παιχνίδια που έδωσε. Δίκαια τα καταφέραμε και κατακτήσαμε το Κύπελλο. Έχουμε ακόμα μπροστά μας δυο στόχους, τη κατάκτηση του πρωταθλήματος και το Final -4 του Champions League. Επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα, θέλουμε και εκεί να δείξουμε την ανωτερότητά μας. Αφιερώνω το Κύπελλο στους ανθρώπους μου, στην οικογένεια μου που με παρακολουθεί».

Ντίνος Γενηδουνιάς: «Η πίεση ήταν σε εμάς αφού ήμασταν το φαβορί. Σε κάθε αγώνα πρέπει αυτό να το αποδεικνύουμε. Το κάναμε πολύ καλά και στους τρεις αγώνες που δώσαμε αυτές τις μέρες στη Βουλιαγμένη. Είδαμε και τα κορίτσια, ποτέ δεν είναι ωραίο να βλέπεις την ομάδα σου να χάνει. Ήταν ένα καλό ξύπνημα για εμάς πριν τον αγώνα. Είναι το Κύπελλο ο θεσμός των εκπλήξεων, και η Προ Ρέκο έχασε από τη Μπρέσια, το είδαμε και στο γυναικείο στην Ισπανία, το έχουμε πάθει και εμείς στο παρελθόν, μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Το Κύπελλο είναι από τους στόχους μας και από τους πλέον δύσκολους αφού κρίνεται σε ένα ματς, τα καταφέραμε περίφημα».

Γιάννης Φουντούλης: «Η αλήθεια είναι πως μέσα στη χρονιά έχουμε αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες αλλά βγήκαμε πιο δυνατοί από αυτές. Δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και κατακτήσαμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Πάντα αποδεικνύεται ο πιο δύσκολος αλλά το διαχειριστήκαμε πολύ καλά και πλέον πήραμε και ώθηση για αυτά που ακολουθούν».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα