Εθνική Ανδρών: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Η Εθνική χάντμπολ Ανδρών αντιμετωπίζει την Ολλανδία στην Κοζάνη και θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα το ταξίδι της προς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. 

Η Εθνική Ανδρών υποδέχεται την Ολλανδία την Τετάρτη (8/5, 17:15) (ΕΡΤ3) την Ολλανδία στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, στο πρώτο παιχνίδι για τα μπαράζ πρόκρισης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2025 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τρίτης την προετοιμασία της για αυτό το μεγάλο παιχνίδι, από τα σημαντικότερα της σύγχρονης ιστορίας της.

Όλοι στο στρατόπεδο της ελληνικής ομάδας γνωρίζουν τη διακυβεύεται σε αυτούς τους δύο αγώνες, αφού η Εθνική Ανδρών συμμετείχε για τελευταία φορά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το μακρινό 2005 (Τυνησία) και το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο, ώστε να βρεθεί και πάλι το ελληνικό χάντμπολ μετά από 20 χρόνια στη μεγάλη παγκόσμια γιορτή του αθλήματος.

Το έργο της Εθνικής είναι πολύ δύσκολο, αφού η Ολλανδία συγκαταλέγεται στις κορυφαίες δυνάμεις του αθλήματος με συνεχόμενες παρουσίες τα τελευταία χρόνια σε μεγάλες διοργανώσεις.

Η «γαλανόλευκη» χρειάζεται ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει και της ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο Αϊντχόφεν την Κυριακή 12 Μαΐου (17:00).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα