Επίσημο: Στο ΣΕΦ ο δεύτερος τελικός του Ολυμπιακού με τη Βαλούρ

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ ο δεύτερος τελικός της ομάδας χάντμπολ με τη Βαλούρ για το EHF European Cup.

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει στο ΣΕΦ τη Βαλούρ για τον δεύτερο τελικό του EHF European Cup. Στον πρώτο τελικό η ομάδα του Πειραιά γνώρισε την ήττα με 30-26 και θέλει με τη στήριξη του κόσμου της να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του, ότι ο τελικός του EHF European Cup με αντίπαλο τη Βαλούρ, θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κατόπιν εγκρίσεως του σχετικού αιτήματος από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Ο ιστορικός ευρωπαϊκός τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο (25/05) και ώρα 20:00. Γεμίζουμε το ΣΕΦ για να διεκδικήσουμε έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο!

Τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει την Δευτέρα (20/05, 11:00) και θα πραγματοποιείται ως εξής :

Α) Ηλεκτρονικά, όλο το 24ώρο, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (olympiacossfp.gr) και μέσω Ticketmaster.
Β) Καθημερινά (10:00-18:00), από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά).

Την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από το Τμήμα Μελών (από τις 10:00 έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης) και από τα εκδοτήρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Οι τιμές των εισιτηρίων: 10€, 15€, 20€, 25€, 40€, 50€».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα