Σόρντο: Αφιέρωσε στον Μπριν το βάθρο στην Πορτογαλία

Ο αστέρας της Hyundai, Ντάνι Σόρντο, μίλησε για το κίνητρό του να φθάσει στο 55ο βάθρο της καριέρας του στο WRC στο Ράλλυ Πορτογαλίας.

Ο Ντάνι Σόρντο ήταν σε εξαιρετική φόρμα και έφερε το i20 N Rally1 στην δεύτερη θέση - με την βοήθεια του φίλου και συμπαίκτη του Κρεγκ Μπριν. Ο Ιρλανδός έχασε την ζωή του σε ατύχημα σε δοκιμές στην Κροατία τον περασμένο μήνα, αλλά ο Σόρντο δήλωσε ότι ένιωσε την υποστήριξή του στο αυτοκίνητο την περασμένη εβδομάδα.

"Αυτό είναι για σένα, Κρεγκ", είπε ο Ισπανός στον τερματισμό. "Νομίζω ότι οδηγήσαμε πολύ καλά, οπότε πρέπει να τον ευχαριστήσω.

Ήταν μαζί μου σε όλη τη διάρκεια του ράλι και με πίεζε στα όριά μου. Θέλω να δώσω αυτό το βάθρο στη μαμά και τον μπαμπά του, γιατί τους υποσχέθηκα ότι θα φορούσα αυτό το κράνος γι' αυτόν. Τους ευχαριστώ πολύ".

Ο σχεδιασμός του κράνους του Σόρντο περιείχε μια μίξη 50:50 του δικού του κράνους και του κράνους του Μπριν με ιρλανδική σημαία.

Πρόσθεσε: "Οι οπαδοί ήταν καταπληκτικοί όπως πάντα εδώ στην Πορτογαλία, μπορείς να νιώσεις απόλυτα την υποστήριξή τους στο αυτοκίνητο.

Θυμάμαι, τηλεφώνησα στον Κρεγκ μετά την Σουηδία και του είπα ότι ήταν τόσο γρήγορος και μου είπε: "Τώρα έχεις την πίεση!"

Λοιπόν, Κρεγκ, επέστρεψα!"


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα