To Hyundai Kona προσφέρεται σε χαμηλότερες τιμές

Φθηνότερο προσφέρεται στην ελληνική αγορά το νέο Hyundai Kona.

Με μία φουτουριστική νέα εμφάνιση, πιο δυναμική παρουσία στο δρόμο και μεγαλύτερο εσωτερικό χώρο για όλες τις περιπέτειες, το αναβαθμισμένο Κona, προσφέρει έξυπνες τεχνολογίες αιχμής σε συνδυασμό με την ευρύτερη γκάμα συστημάτων κίνησης στην κατηγορία.

Το νέο Kona θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία των SUV με μία εντυπωσιακή σουίτα έξυπνων τεχνολογιών αιχμής. Επίσης είναι το πρώτο μοντέλο Hyundai που διαθέτει το νέο Connected Car Navigation Cockpit με επόμενο επίπεδο Over The Air (OTA) ενημερώσεων λογισμικού.

Παράλληλα το πανοραμικό cockpit με κομψή, κυρτή σχεδίαση διαθέτει δύο ενσωματωμένες οθόνες για high-tech στυλ: μία οθόνη αφής 12,3” του συστήματος πολυμέσων και έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3”.

Όσον αφορά τις δυνατότητες και τους αποθηκευτικούς χώρους, το Kona προσφέρει ένα ευρύχωρο πορτμπαγκάζ 466 λίτρων (VDA, χωρητικότητα αυξημένη κατά 30% από του προκατόχου του. Επίσης είναι ευπροσάρμοστο: τα πίσω καθίσματα αναδιπλώνονται πλήρως μέσα σε δευτερόλεπτα, χωρίς καν να πρέπει να αφαιρεθούν τα προσκέφαλα.

Με τα καθίσματα αναδιπλωμένα, έχετε στη διάθεσή σας χωρητικότητα 1300 λίτρων για αποδράσεις το Σαββατοκύριακο και μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους για κάθε είδους εξοπλισμό.

Όσον αφορά την τιμή η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει το Κona στα 23.990 ευρώ αντί για 25.290 ευρώ που κόστιζε μέχρι πρότινος. Το ποσό αυτό αφορά την αρχική έκδοση 1.0 T-GDI 120 PS 48V Hybrid Premium. Επιπλέον, 1.000 ευρώ έκπτωση ισχύει και για τις εκδόσεις Distinctive και N Line με τον 1.000άρη turbo κινητήρα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα