Η BYD έρχεται στην Ελλάδα!

Η BYD ανοίγει την πόρτα της και στην αγορά της Ελλάδας, μέσω του ομίλου Σφακιανάκη.

Η BYD είναι παγκοσμίως γνωστή για την τεχνογνωσία της στην ανάπτυξη μπαταριών ισχύος και την καινοτομία στις φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Έχει διαθέσει έως και τον Φεβρουάριο του 2024 περισσότερα από 6,5 εκατομμύρια επιβατικά Οχήματα Νέα Ενέργειας, ενισχύοντας τα διαπιστευτήρια της μάρκας καθώς εισέρχεται σε νέες αγορές στην Ευρώπη.

Το αποτύπωμα της BYD καλύπτει πλέον έξι ηπείρους, περισσότερες από 70 χώρες και πάνω από 400 πόλεις, εξοικονομώντας εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που ισοδυναμούν με 50 εκατομμύρια τόνους έως και τον Φεβρουάριο του 2024.

Πλέον η κινέζικη αυτοκινητοβιομηχανία εισέρχεται στην ελληνική αγορά μέσω της συνεργασίας της με τον Όμιλο Σφακιανάκη. Η BYD θα ξεκινήσει την πορεία της στη χώρα μας διαθέτοντας σε πρώτη φάση τα Atto 3 και Seal.

Ο Σταύρος Π. Τάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Σφακιανάκη δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την BYD, τον κορυφαίο κατασκευαστή ηλεκτρικών αυτοκινήτων (NEV) στον κόσμο, γνωστό για την πρωτοποριακή τεχνολογία μπαταριών, την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων του, τις υψηλές επιδόσεις τους στον τομέα της αυτονομίας και την ευρεία απήχηση του σχεδιασμού τους. Είμαι βέβαιος ότι θα διαδραματίσουμε κεντρικό ρόλο στο στρατηγικό σχέδιο της Ελλάδας για τη διάδοση της ηλεκτροκίνησης, παρέχοντας στους πελάτες μας προϊόντα επόμενης γενιάς που υποστηρίζονται από τα ανώτερα διαπιστευτήρια ασφάλειας της BYD και τη διασφάλιση της καλύτερης στην κατηγορία της υποστήριξης aftersales του Ομίλου.»


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα