Το Fiat Pandina ήρθε να δώσει συνέχεια στην πετυχημένη πορεία του Panda

Τη νεότερη εκδοχή της τωρινής γενιάς του Panda παρουσίασε η Fiat.

Νέο κεφάλαιο ανοίγει η Fiat που φέρνει στην κυκλοφορία το Pandina που θα αποτελέσει τη νέα εκδοχή του θρυλικού Panda, το οποίο μετρά πάνω από 8 εκατ. πωλήσεων.

Το Pandina διαθέτει ένα πλήρες πακέτο συστημάτων ασφαλείας (ADAS) που ανήκει στο βασικό εξοπλισμό και περιλαμβάνει ενεργό σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος και διατήρηση της λωρίδας κίνησης, μαζί με αναγνώριση κόπωσης του οδηγού και των οδικών σημάτων.

Τη μεγαλύτερη αισθητική διαφορά κάνει ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 7” που έχει τρία διαφορετικά layout, δίνοντας τη σκυτάλη στο ανασχεδιασμένο τιμόνι και την νέα οθόνη αφής 7” στο ταμπλό.

Κατά τα λοιπά, όλα είναι ίδια με το σημερινό Fiat Panda, τόσο όσον αφορά τις διαστάσεις του, με μήκος 3,69 μ., πλάτος 1,66 μ., ύψος 1,55 μ. και μεταξόνιο 2,3 μ., όσο και την εν γένει αισθητική του.

Επίσης δεν υπάρχουν αλλαγές κάτω από το καπό του, με το ήπια υβριδικό σύνολο 1,0 λίτρων 70 ίππων να συνεχίζει και με το Pandina, τουλάχιστον μέχρι το 2027 που θα μείνει στην αγορά το μοντέλο.

Η Fiat δεν έχει κάνει ακόμα γνωστή την τιμή του μοντέλου, του οποίου οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο. Από το καλοκαίρι θα υπάρξει η δυνατότητα παραγγελίας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα