H Hyundai ανανεώνει το Ioniq 5

Το Hyundai Ioniq 5 ανανέωνεται και πλέον θα διαθέτει περισσότερη αυτονομία και πιο σπορ χαρακτήρα. 

Το Ioniq 5 βρίσκεται στην αγορά την τελευταία τριετία και η Hyundai αποφάσισε να το ανανεώσει. Οι αλλαγές αφορούν την αυτονομία, αλλά και την εμφάνισή του, την ίδια στιγμή που προστέθηκε και η έκδοση N Line.

Η συγκεκριμένη έκδοση εστιάζει περισσότερο στην πιο σπορ πλευρά του αυτοκινήτου και γι' αυτό διαθέτει νέους προφυλακτήρες, αλλά και μια σειρά νέων αεροδυναμικών τροχών αλουμινίου.

Παράλληλα στις αλλαγές βρίσκουμε και την προσθήκη πίσω υαλοκαθαριστήρα, στοιχείο που είχε η σπορ έκδοση Ν, αλλά όχι η απλή του Ioniq 5. Μεγαλύτερη κατά 50 χλστ. είναι και η αεροτομή στο πάνω μέρος της πίσω πόρτας.

Στο εσωτερικό του Ioniq 5 υπάρχουν θερμαινόμενα καθίσματα, θερμαινόμενο τιμόνι και σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης. Βελτιώσεις εντοπίζονται και στα αμορτισέρ με στόχο τη μείωση των κραδασμών που περνάνε στο τιμόνι.

Πιο ενισχυμένο είναι και το πίσω μέρος, προκειμένου να μειωθεί ο θόρυβος, ενώ προς την ίδια κατεύθυνση έχει προστεθεί μόνωση στον κινητήρα πίσω για να μειωθεί ο ήχος που περνάει στην καμπίνα. Τέλος, η μπαταρία από 77,4 kWh, τώρα είναι 84 kWh.

Οι ανανεωμένες εκδόσεις του Hyundai Ioniq 5 θα βρίσκονται στην κορεάτικη αγορά προς τα μέσα του Μαρτίου και μετέπειτα θα κυκλοφορήσουν και σε άλλες χώρες.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα