Η Audi παρουσίασε το νέο Α3

Η Audi έφερε στο φως της δημοσιότητας το νέο μοντέλο της Α3.

Το Α3 είναι ένα από τα πιο ιστορικά μοντέλα της Audi, αφού υπάρχει στην κυκλοφορία από το 1996. Οπτικά, έχει τοποθετηθεί η γρίλια Singleframe στο μπροστινό μέρος, την οποία βρίσκει πλέον κανείς σε κάθε νέο μοντέλο των Γερμανών, όπως και μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα στη βάση του προφυλακτήρα. Τα φωτιστικά σώματα είναι επίσης ανανεωμένα και προσφέρονται τέσσερα διαφορετικά γραφικά.

Όσον αφορά την καμπίνα η οθόνη αφής 10,1 ιντσών και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών κυριαρχούν, ενώ υπάρχουν και αρκετές νέες λειτουργίες, όπως το adaptive cruise control.

Ο βενζινοκινητήρας 1,5 L αποδίδει 150 PS και προσφέρεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων S tronic 7 σχέσεων και τεχνολογία mild hybrid, κι η έκδοση 35 TDI, με τον ντίζελ κινητήρα ίδιας απόδοσης που συνοδεύεται από το ίδιο κιβώτιο S tronic 7 σχέσεων.

Η βασική έκδοση Sportback με τον 35 TFSI S tronic ξεκινά από τα 35.650 ευρώ στη Γερμανία, με το Sedan να είναι 800 ευρώ ακριβότερο. Αντίστοιχα, το κόστος του A3 Allstreet με τον 35 TFSII ξεκινά από τα 37.450 ευρώ. Η παραγωγή του νέου Α3 θα ξεκινήσει εντός του μήνα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα