Η Volkswagen έφερε το πιο δυναμικό van

Το VW ID. Buzz GTX κυριαρχεί στην κατηγορία των van.

Η Volkswagen έχει καταφέρει να δημιουργήσει δυναμικά μοντέλα στην κατηγορία των van με αποτέλεσμα να έχει τα πρωτεία σε αρκετούς τομείς.

Αυτή τη φορά η διάσημη μάρκα κάνει τη διαφορά, μέσω του ID. Buzz GTX, το οποίοι αποτελεί την πιο ισχυρή έκδοση που έχει παρουσιαστεί στην ιστορία του «Bulli».

Διατίθεται σε δύο μήκη αμαξώματος, με 5, 6 ή και 7 θέσεις στο εσωτερικό και με στάνταρ τετρακίνηση, καθώς εφοδιάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες. Ισάριθμες είναι οι επιλογές και όσον αφορά τη μπαταρία, με 79 kWh ή 86 kWh, για την έκδοση με το μικρό ή το μεγάλο μεταξόνιο, αντίστοιχα.

Συνολικά διαθέτει 340 ίππους και τα πρώτα 100 χλμ./ώρα έρχονται σε 6,5 δευτερόλεπτα, ενώ η μέγιστα ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 160 χλμ./ώρα.

Επίσης με το βασικό μεταξόνιο, μπορεί να ρυμουλκήσει έως 1.800 κιλά, ενώ για τη μακριά έκδοση η αντίστοιχη τιμή είναι 1.600 κιλά. Σχεδιαστικά, η έκδοση GTX διακρίνεται για τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τη μάσκα με την ειδική σχεδίαση.

Στην καμπίνα ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη 12,9 ιντσών (αντί 12’’), με το head-up display να είναι διαθέσιμο προαιρετικά, αλλά και η οροφή της οποίας το χρώμα μπορεί να αλλάξει με το πάτημα ενός κουμπιού. Το ID. Buzz GTX θα τεθεί στην κυκλοφορία το ερχόμενο καλοκαίρι και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι τιμές του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα