Στην Ελλάδα το νέο Audi A3 allstreet

Η Audi αναβάθμισε το Α3 με την έκδοση allstreet.

Το A3 allstreet συνδυάζει την ευελιξία ενός hatchback και τις δυνατότητες ενός SUV. Διαθέτει off-road εμφάνιση, μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος κατά 30 mm από τις υπόλοιπες Sportback και Sport Sedan εκδόσεις και υπερυψωμένη θέση καθισμάτων.

O χώρος αποσκευών προσφέρει 380 λίτρα, ενώ δύναται να φθάσει και τα 1.200 λίτρα με την αναδίπλωση του πίσω καθίσματος. Η έκδοση allstreet διαθέτει επίσης ράγες οροφής (στάνταρ), ενώ προαιρετικά μπορεί κανείς να επιλέξει ηλεκτρική πίσω πόρτα, αφαιρούμενο κοτσαδόρο και ένα ειδικό «κιτ» αποθήκευσης για το πορτμπαγκάζ, που επιτρέπει στο πλήρωμα να αποθηκεύει μικροαντικείμενα σε δίχτυα στερεωμένα στην πλάτη των μπροστινών καθισμάτων.

Το νέο μοντέλο της Audi διακρίνεται για τη μεγάλη οκταγωνική μάσκα με την κυψελοειδή δομή, τις σκουρόχρωμες πλαϊνές ποδιές που ενισχύουν την χωμάτινη εικόνα του μοντέλου και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, που σε σύγκριση με το Sportback ανέρχεται στα +15 mm.

Το Audi A3 allstreet αρχικά διατίθεται στην ήπια υβριδική έκδοση 35 TFSI, με υπερτροφοδοτούμενο 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 L που αποδίδει 150 PS και 250 Nm. Η κίνηση μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη S tronic 7 σχέσεων. Τα 0-100 km/h έρχονται σε 8,4 sec ενώ η τελική ταχύτητα είναι 221 km/h. Η τιμή του νέου Audi A3 allstreet στη χώρα μας, στην έκδοση 35 TFSI S tronic, είναι 33.980 ευρώ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα