Χαμαλάινεν: Αποκαλύπτει το περιστατικό με τη «σάουνα» του Γιάνε Τουοχίνο στο Arctic Rally 2021

Η διάσημη συνοδηγός Ρίτα Χαμαλάινεν αποκάλυψε τα πραγματικά γεγονότα πίσω από την απόσυρση της ίδιας και του Γιάνε Τουοχίνο από το Arctic Rally Finland του 2021.

Στο τελευταίο επεισόδιο του podcast WRC Backstories, η Ρίτα Χαμαλάινεν ρίχνει φως στις περίεργες συνθήκες που οδήγησαν στην αποχώρηση της ίδιας και του οδηγού Γιάνε Τουοχίνο από το Arctic Rally Finland, τον δεύτερο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA το 2021, εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού.

Ο πρώην εργοστασιακός οδηγός της Ford και της Škoda Τουοχίνο είχε επιστρέψει από την απόσυρση για να συμμετάσχει στον χειμερινό αγώνα με ένα Ford Fiesta World Rally Car προδιαγραφών 2017 υπό το σήμα της JanPro Racing. Παρά το γεγονός ότι τερμάτισε το σκέλος του Σαββάτου στη 12η θέση της γενικής κατάταξης, δεν εμφανίστηκε για την επανεκκίνηση το πρωί της Κυριακής.

Η ομάδα του επικαλέστηκε αρχικά έναν τραυματισμό στον ώμο. Προέκυψαν εικασίες, με κάποιους να το αποδίδουν σε ένα περιστατικό στη σάουνα, ενώ άλλοι υπέθεσαν υπερβολικό γλέντι το προηγούμενο βράδυ.

«Στην πραγματικότητα, η αλήθεια είναι ακόμα πιο βαρετή», αποκάλυψε η Χαμαλάινεν. «Δεν έβγαινε καν από τη σάουνα... Είχαμε ένα ξενοδοχείο όπου ο καθένας είχε τα δικά του διαμερίσματα. Είχε πάει στη σάουνα, αλλά ερχόταν στο διαμέρισμά του και γλίστρησε ακριβώς μπροστά από την πόρτα στον πάγο.

Μπορώ να σας πω ότι αυτό δεν ήταν αστείο για μένα», συνέχισε. «Εκείνη τη στιγμή, ήμουν τόσο συντετριμμένη γιατί αυτό ήταν το μεγάλο μου όνειρο - σε ένα αυτοκίνητο WRC [με έναν] οδηγό με προτεραιότητα στο WRC και μετά συνέβη αυτό.

Φυσικά, καταλαβαίνω και ξέρω ότι υπήρχαν πολλές φήμες και αυτές οι σελίδες του RallyTroll και όλα έλεγαν ότι κάναμε πάρτι... Έι - καταλαβαίνει ο κόσμος πόσα χρήματα έβαλε ο Γιάνε Τουοχίνο σε αυτό το ράλι; Οπότε όχι, δεν κάναμε πάρτι κατά τη διάρκεια του ράλι».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα