Οι τιμές και επιδόσεις του νέου Suzuki Ignis

Τις τιμές του νέου Ignis ανακοίνωσε η Suzuki στην Ελλάδα, με αρκετές σχεδιαστικές και μηχανικές αλλαγές.

Τις τιμές του νέου Ignis ανακοίνωσε η Suzuki στην Ελλάδα, με τις αρκετές σχεδιαστικές και μηχανικές αλλαγές, οι οποίες ενισχύουν το νεανικό του στιλ και την οικονομία στις μετακινήσεις.

Εξωτερικά, το μίνι SUV της Suzuki ξεχωρίζει από τους νέους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, τη νέου σχεδιασμού μάσκα και τα ελαφρώς διαφοροποιημένα πίσω φώτα. Το ανανεωμένο Ignis προσφέρεται με 11 χρώματα αμαξώματος και 7 επιλογές διχρωμίας, συμπεριλαμβανομένων των τριών νέων αποχρώσεων Caravan Ivory Pearl Metallic, Rush Yellow Metallic και Tough Khaki Pearl Metallic. Στο εσωτερικό υπάρχουν νέοι χρωματισμοί και επενδύσεις, καθώς και νέος πίνακας οργάνων.

Ο αναβαθμισμένος κινητήρας 1.2 Dualjet εφοδιάζεται με νέο σύστημα διπλού ψεκασμού και προσφέρει καλύτερη απόκριση και χαμηλότερη κατανάλωση. Το μηχανικό αυτό σύνολο συνεργάζεται με βελτιωμένο ήπιο υβριδικό σύστημα με μεγαλύτερη μπαταρία ιόντων λιθίου 10Ah έναντι 3Αh πριν. Επιπλέον, η υβριδική έκδοση του Ignis πέρα από το χειροκίνητο κιβώτιο, θα προσφέρεται και με αυτόματο CVT.

Η απόδοσή του έχει μειωθεί στους 83 ίππους στις 6.000 σ.α.λ. και στα 107 Nm ροπής στις 2.800 σ.α.λ. (από 90 PS στις 6.000 σ.α.λ. και 120 Nm στις 4.400 σ.α.λ.), το 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε 12,7 δλ. (από 11,8 δλ.) και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 165 χλμ./ώρα (από 170 χλμ./ώρα), όσον αφορά το 2WD Hybrid. Η μεικτή κατανάλωση είναι 5,1 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 114 γρ./χλμ. (WLTP).

Πηγή: autogreeknews.gr


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα