Williams: Παραμένουν μέχρι το 2021 ο Ράσελ και ο Λατίφι

Στη Williams θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και το 2021 ο Τζόρτζ Ράσελ και ο Νίκολας Λατίφι, όπως ανακοίνωσε η βρετανική ομάδα.

Το ίδιο δίδυμο οδηγών θα έχει και την επόμενη χρονιά η Williams καθώς ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τζόρτζ Ράσελ και τον Νίκολας Λατίφι.

Οι δύο νεαροί πιλότοι έχουν αφήσει ικανοποιημένους τους ανθρώπους της βρετανικής ομάδας, η οποία τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να ξεφύγει από την τελευταία θέση της Formula 1 και να επιστρέψει στις ένδοξες στιγμές της.

Η ανανέωση του Ράσελ με τη Williams έκλεισε ουσιαστικά την πόρτα της Mercedes για το 2021 καθώς το όνομα του Βρετανού ακουγόταν έντονα για τη θέση του Βάλτερι Μπότας που μάλλον θα παραμείνει στους πρωταθλητές.

Ο Ράσελ με δηλώσεις του αναφέρθηκε στη Mercedes λέγοντας: «Δεν είμαι απογοητευμένος από τη Mercedes γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα περισσότερο. Η Κλερ Γουίλιαμς δεν ήταν πρόθυμη να με αφήσει να φύγω κάτι που σεβάστηκα. Θα δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ για φέτος αλλά και για την επόμενη χρονιά».

Από την πλευρά του ο Λατίφι δήλωσε χαρούμενος για την παρουσία του στη Williams τονίζοντας πως έχει μία πολυετή συμφωνία με τους Βρετανούς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα