Formula 1: Όλα καλά με Αλόνσο, πήρε εξιτήριο

Αποκαταστάθηκε ο τραυματισμός του Φερνάντο Αλόνσο στο σαγόνι, με τον Ισπανό πιλότο να παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο τη Δευτέρα (15/2).

Εξιτήριο από το νοσοκομείο της Βέρνης, όπου νοσηλεύτηκε την περασμένη Πέμπτη μετά το ατύχημα με το ποδήλατο στο Λουγκάνο, πήρε τη Δευτέρα (15/2) ο Φερνάντο Αλόνσο.

Ο Ισπανός πιλότος υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης στο σαγόνι του, όπου και υπέστη κάταγμα μετά το χτύπημα από διερχόμενο αυτοκίνητο και αφού πέρασε 48 ώρες υπό παρατήρηση στο νοσοκομείο, σήμερα Δευτέρα εξήλθε.

Στη σχετική ανακοίνωση προέβη η ομάδα του, η Renault Alpine, με την οποία ο Αστουριανός οδηγός θα επιστρέψει στους αγώνες της Formula 1 από τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής «θα συνεχίσει την ανάρρωσή του στο σπίτι», δήλωσε η γαλλική ομάδα σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Θα έχει μια σύντομη περίοδο πλήρους ξεκούρασης πριν ξεκινήσει σταδιακά την προπόνηση για να προετοιμαστεί για την έναρξη της σεζόν», με προπόνηση στις 12-14 Μαρτίου στο Μπαχρέιν και το Grand Prix στις 28 Μαρτίου στο αραβικό κράτος.

Το περιστατικό είχε συμβεί την περασμένη Πέμπτη κοντά στο Λουγκάνο, όπου κατοικεί ο Αλόνσο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παγκόσμιος πρωταθλητής χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο ενώ προπονούνταν με ποδήλατο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα