Formula 1: Γρηγορότερη από τη Mercedes η Red Bull στα δοκιμαστικά

Η Red Bull πραγματοποίησε καλύτερες εμφανίσεις από τη Mercedes στα δοκιμαστικά του Μπαχρέιν την ώρα που η Ferrari προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη της περασμένης σεζόν. 

Την πρώτη τους ουσιαστική επαφή με τα νέα μονοθέσια του πρωταθλήματος είχαν το προηγούμενο τριήμερο στο Μπαχρέιν οι πιλότοι της Formula 1.

Formula 1: Πρωτιά Μπότας στη δεύτερη μέρα των δοκιμαστικών (vid)

Η Red Bull κατάφερε να κάνει τη διαφορά στους χρόνους χάρη στην προσπάθεια του Μαξ Φερστάπεν και του Σέρχιο Πέρεθ, ο οποίος διανύει την πρώτη του χρονιά στην ομάδα.

Formula 1: Ξεκίνησαν με προβλήματα τα δοκιμαστικά η Mercedes και η Ferrari (vid)

Οι χρόνοι των «Ταύρων» την τελευταία ημέρα, ήταν καλύτεροι από αυτούς της Mercedes καθώς οι πρωταθλητές αντιμετώπισαν ορισμένα μηχανικά προβλήματα.

Μάλιστα ο Λιούις Χάμιλτον έχασε δύο φορές τον έλεγχο του μονοθεσίου του, ενώ ο γρηγορότερος του χρόνος ήταν ένα δευτερόλεπτο πιο αργός από εκείνον του Φερστάπεν.

Από την πλευρά της η Ferrari προσπαθεί να βελτιώσει τη δυναμική του κινητήρα της και να γίνει πιο γρήγορη στον τομέα της αεροδυναμικής. Ο Σαρλ Λεκλέρκ στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε πως το μονοθέσιο της Scuderia έχει σημειώσει πρόοδο και πως η ισορροπία του μέχρι στιγμής είναι αρκετά καλή.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα