Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας: Στον Φερστάπεν η pole position

Ο Μαξ Φερστάπεν αναδείχθηκε νικητής στο σπριντ του Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας και την Κυριακή (18/7) θα εκκινήσει από την πρώτη θέση. 

Η νέα διαδικασία κατάταξης των μονοθεσίων βρήκε νικητή τον Μαξ Φερστάπεν στην πίστα της Μεγάλης Βρετανίας. Ο Ολλανδός έκανε καλύτερη εκκίνηση από τον Λιούις Χάμιλτον και πήρε στο τέλος την pole position.

Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας: Πρωτιά για Χάμιλτον στις κατατακτήριες δοκιμές

Ο Βρετανός ξεκίνησε πρώτος αλλά δεν μπόρεσε να αφήσει πίσω του τον Ολλανδό. Έτσι την Κυριακή (18/7) θα προσπαθήσει να πάρει ξανά το προβάδισμα και παράλληλα τη νίκη που θα του δώσει τη δυνατότητα να μειώσει τη διαφορά στη βαθμολογία.

Ο Βάλτερι Μπότας ακολούθησε τρίτος μπροστά από τον Σαρλ Λεκλέρκ και τον Λάντο Νόρις. Στην έκτη θέση τερμάτισε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, ενώ την καλύτερη εμφάνιση στο σπριντ έκανε ο Φερνάντο Αλόνσο.

Ο Ισπανός πραγματοποίησε εξαιρετική εκκίνηση με αποτέλεσμα να ανέβει έβδομος αφήνοντας όγδοο τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Τη δεκάδα έκλεισαν οι Τζορτ Ράσελ και Εστεμπάν Οκόν.

Άτυχος στάθηκε ο Σέρχιο Πέρεθ καθώς βγήκε εκτός πίστας κατά τη διάρκειας της διαδικασίας με αποτέλεσμα να πέσει στην τελευταία θέση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα