Grand Prix Αυστρίας: Το πήρε ο Λεκλέρ και η Ferrari μείωσε τη διαφορά απ' τον Φερστάπεν

Ο Σαρλ Λεκλέρ ήταν εξαιρετικός, ανέβηκε στο πιο ψηλό βάθρο, αφήνοντας στη 2η θέση τον Μαξ Φερσάπεν. Μείωσε τη διαφορά η Ferrari που είδε τον Κάρλος Σάινθ να εγκαταλείπει στον 54ο γύρο. 

Στο πιο ψηλό βάθρο ανέβηκε ύστερα από επτά αγώνες ο Σαρλ Λεκλέρ που είδε πρώτος την καρό σημαία στο Grand Prix της Αυστρίας.

Ο Γάλλος οδηγός της Ferrari οδήγησε εξαιρετικά και άφησε πίσω του τον Μαξ Φερστάπεν, μειώνοντας τη διαφορά που τους χωρίζει κατά 6 βαθμούς.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής που εντυπωσίασε το προηγούμενο διήμερο, έμεινε στη δεύτερη παρότι ξεκίνησε από την pole position. Ο συμπαίκτης του Λεκλέρ, Κάρλος Σάινθ στάθηκε άτυχος αφού όταν πλησίασε και πίεσε τον Ολλανδό, ο κινητήρας του πήρε φωτιά με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει στον 54ο γύρο.

Απο εκεί και πέρα, στο 3ο σκαλί θα ανέβει ο Λουίς Χάμιλτον που για τρίτο διαδοχικό αγώνα συμπληρώνει την τριάδα. Στην 4η θέση ο δεύτερος οδηγός της Mercedes, Τζορτζ Ράσελ. Τη δεκάδα ολοκλήρωσαν οι Εστέμπαν Οκόν, Μικ Σουμάχερ, Λάντο Νόρις, Κέβιν Μάγκνουσεν, Ντάνιελ Ρικιάρντο και Φερνάντο Αλόνσο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα