Αlpha Tauri: Με Τσουνόντα - Ρικιάρντο και του χρόνου στο κόκπιτ!

Η Alpha Tauri στο περιθώριο των δοκιμών για το grand prix της Σουζούκα έκανε γνωστό ότι το δίδυμο των οδηγών της Τσουνόντα - Ρικιάρντο παραμένει ως έχει και το 2024...

Παραμονή του grand prix της Σουζούκα (8 π.μ) έγινε γνωστό από την Alpha Tauri ότι θα διατηρήσει για μια ακόμη σεζόν τον Ιάπωνα Γιούκι Τσουνόντα στο κόκπιτ της το 2024, μαζί με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο, ενώ ο Λίαμ Λόσον θα είναι τρίτος και εφεδρικός οδηγός της

Για τον Τσουνόντα αυτή θα είναι η τέταρτη διαδοχική χρονιά με την ομάδα, ενώ ο ιταλοαυστδραλός θα αποκτήσει την ευκαιρία να κάνει μια πλήρη σεζόν μετά την επιστροφή του στην ομάδα της Φαέντσα - που ήταν ατυχής, λόγω του ατυχήματός του στις ελεύθερες δοκιμές του Ζάντβορτ που τον άφησε με σπασμένο χέρι.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα οδηγώ μαζί με τον Γιούκι του χρόνου και θα συνεχίσω το ταξίδι με την Alpha Tauri», είπε ο Ρικιάρντο. «Μετά την πρόοδο που ήδη κάναμε και τα πλάνα μας για το μέλλον, αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για την ομάδα. Τη χτίζουμε, και αυτή είναι μια ωραία αίσθηση».

Ο Τσουνόντα, από την πλευρά του, δήλωσε την ευγνωμοσύνη του στη Red Bull και τη Honda για τη συνεχιζόμενη εμπιστοσύνης τους σε εκείνον.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα