Formula 1: Ταχύτερος ο Φερστάπεν στo FP1, δεν απέχουν πολύ Λεκλέρ και Χάμιλτον

Ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull Racing είχε τον καλύτερο χρόνο στην πίστα του Τέξας, στην μοναδική περίοδο ελεύθερων δοκιμών της Formula 1

Η μοναδική περίοδος ελεύθερων δοκιμών στην Formula 1 άνοιξε την αυαλία για το Grand Prix των ΗΠΑ.

Έπειτα από 60 λεπτά στην πίστα, ταχύτερος αναδείχθηκε ο παγκόσμιος πρωταθλητής Μαξ Φερστάπεν της Red Bull Racing με χρόνο στο 1:35,912. Ο Ολλανδός σημείωσε την επίδοση αυτή με τη μαλακή γόμα ελαστικών και ήταν 0,156 δευτερόλεπτα ταχύτερος του Σαρλ Λεκλέρ της Scuderia Ferrari.

O Λιούις Χάμιλτον ήταν ταχύτερος στα δύο πρώτα κομμάτια της πίστας, όμως υπέπεσε σε λάθη στο τελευταίο, γεγονός που τον «κράτησε» στην 3η θέση της κατάταξης. Θυμίζουμε πως η Mercedes έφερε μια σημαντική αναβάθμιση στο Τέξας και αναμένεται με ενδιαφέρον το πού θα βρίσκεται στη συνέχεια του τριημέρου.

Ακολούθησε ο Σέρχιο Πέρεζ με τη δεύτερη RB19, ενώ ο Κέβιν Μάγκνουσεν εντυπωσίασε με τον 5ο ταχύτερο χρόνο με την αναβαθμισμένη Haas VF-23. Στην 6η θέση ήταν ο Τζορτζ Ράσελ, μπροστά από τη Williams του Άλεξ Άλμπον. Ο Κάρλος Σάινθ ήταν 8ος, ενώ την πρώτη 10άδα έκλεισαν οι Νίκο Χούλκενμπεργκ και Πιέρ Γκασλί.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα