Ferrari: Κέρδη με ...ουρά στα Χρηματιστήρια μετά την ανακοίνωση του Χάμιλτον!

Η χρηματιστηριακή αξία της Ferrari αυξήθηκε κατά πολλά δισεκατομμύρια δολάρια μετά τα νέα της συμφωνίας με τον Λιούις Χάμιλτον παρότι θα βάλει τη φόρμα της μόνο μετά από έναν χρόνο!

Ούτε τη φόρμα της Ferrari δεν έχει βάλει - θα το κάνει σε ένα χρόνο - κι έχει ξεκινήσει η απόσβεση των χρημάτων (δεκάδες εκατομμύρια για κάθε χρόνο συμβολαίου) o Λιούις Χάμιλτον!

Με ποιον τρόπο;

Η μετοχή της Ferrari εκτοξεύτηκε την Πέμπτη, τόσο στο χρηματιστήριο του Μιλάνου (+9,21%), όσο και σε αυτό της Νέας Υόρκης (+12,73% μέχρι τις 3.15 μμ, τοπική ώρα). Η αύξηση της χρηματιστηριακής αξίας της ιταλικής εταιρείας υπολογίζεται σε πάνω από 7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Είναι δεδομένο ότι τα οφέλη για τη Ferrari ως εταιρεία, από τη συνεργασία με τον επτάκις πρωταθλητή της Formula 1 (σ.σ. πολυνίκης μαζί με τον Μίκαελ Σουμάχερ) θα είναι ασύλληπτα.

Η συμφωνία με τον Χάμιλτον - στην μεγαλύτερη μεταγραφή του παγκόσμιου αθλητισμού πέραν του μηχανοκίνητου, τα τελευταία χρόνια - θα προβλέπει ότι ο Άγγλος θα οδηγεί και θα διαφημίζει τα μοντέλα με το αλογάκι, ενώ θα συμμετέχει και σε προωθητικές ενέργειες.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα