Λεκλέρκ: «Ήξερα για τις συζητήσεις της Ferrari με τον Χάμιλτον»

Ο Σαρλ Λεκλέρκ αποκάλυψε πως γνώρισε τις επαφές που είχε η Ferrari με τον Λιούις Χάμιλτον. 

Ο Σαρλ Λεκλέρκ ήταν το πρώτο βιολί της Ferrari τα τελευταία χρόνια, όμως πλέον ο Λιούις Χάμιλτον αναμένεται να έχει το ρόλο του πρωταγωνιστή στους Ιταλούς.

Παρά την άφιξη του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή, ο Μονεγάσκος δηλώνει χαρούμενος για την παραμονή του στους «κόκκινους», αποκαλύπτοντας μάλιστα πως γνώριζε για τις επαφές της Ferrari με τον Βρετανό.

Ο Λεκλέρκ είπε αρχικά: «Είναι προφανές ότι τέτοιου είδους συμφωνίες δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Οπότε, χρειάζεται χρόνος. Και ήξερα για αυτές τις συζητήσεις πριν υπογράψω τη δική μου συμφωνία. Έτσι, δεν ήταν έκπληξη για μένα.

Ο Λιούις είναι ένας εκπληκτικός οδηγός, ο πιο επιτυχημένος της ιστορίας και με πολλή εμπειρία επίσης, την οποία θα φέρει στην ομάδα και προφανώς και σε ένα, που είναι καλό. Όμως, με τον Κάρλος ήταν σπουδαία και έχουμε άλλη μία χρονιά μαζί για να προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή δουλειά».

Στη συνέχεια σχολίασε: «Είχαμε συζητήσεις με τον Λιούις, ειδικά μετά από τις ανακοινώσεις, όταν όλα έγιναν επίσημα. Αλλάξαμε μηνύματα φυσικά. Είναι ένας σπουδαίος πρωταθλητής με τόση εμπειρία και επιτυχία, οπότε έχει πάντοτε ενδιαφέρον να έχεις έναν νέο οδηγό δίπλα σου στην ομάδα, διότι μαθαίνεις διαφορετικούς τρόπους να δουλεύεις, να οδηγείς, και ειδικά όταν αυτός είναι επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα