Φέτελ: «Πρέπει να υπάρξει περισσότερη διαφάνεια στην υπόθεση του Χόρνερ»

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ρωτήθηκε για την υπόθεση του Κρίστιαν Χόρνερ που βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων της Formula 1.

Η Formula 1 έχει ξεκινήσει τη φετινή της δράση, ωστόσο ακόμα θέμα συζήτησης παραμένει η υπόθεση του Κρίστιαν Χόρνερ. Πριν από λίγους μήνες ο επικεφαλής της Red Bull κατηγορήθηκε από μία υπάλληλο των «ταύρων» για απρεπή συμπεριφορά.

Έτσι ο Χόρνερ ήρθε αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, αλλά και με την ίδια του την ομάδα, η οποία ξεκίνησε αμέσως έρευνα για να διαλευκάνει την υπόθεση.

Εν τέλει ο επικεφαλής των πρωταθλητών αθωώθηκε, παρόλα αυτά παραμένει στην επικαιρότητα η υπόθεσή του. Μάλιστα ο Σεμπάστιαν Φέτελ ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο άλλοτε παγκόσμιος πρωταθλητής και πρώτην πιλότος της Red Bull τόνισε πως θα πρέπει να υπάρξει περισσότερη διαφάνεια στην υπόθεση, αφού πολλά ακούγονται κατά καιρούς.

Ο Γερμανός δήλωσε: «Προφανώς και έχουν γίνει πολλές συζητήσεις επί του θέματος από την αρχή της χρονιάς. Σε τέτοια ζητήματα είναι πολύ δύσκολο να γνωρίζεις τα πάντα. Θα ήταν καλύτερα αν υπήρχε μεγαλύτερη διαφάνεια στην υπόθεση Χόρνερ ώστε να έχουμε μια πιο καθαρή άποψη. Είναι πολύ δύσκολο να σχηματίσεις κάποια άποψη όταν κάθε φορά διαβάζεις κάτι διαφορετικό».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα