Λεκλέρ: «Ο Σάινθ ξεπέρασε τα όρια, μάχεται πιο έντονα με μένα παρά με τους άλλους»

Ο Σαρλ Λεκλέρ εξέφρασε τα παράπονά του μετά το τέλος του Sprint της Κίνας για τον τρόπο που ο Κάρλος Σάινθ αμύνθηκε στη μεταξύ τους μάχη.

Στη Φεράρι υπάρχει έντονος ανταγωνισμός ανάμεσα στον Σαρλ Λεκλέρ και τον Κάρλος Σάινθ. Ο Γάλλος πιλότος δεν δίστασε να σχολιάσει δημόσια τον ανταγωνισμό που δέχεται από τον Ισπανό οδηγό, με τον οποίο συνεργάζονται στην ίδια ομάδα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ας μιλήσουμε. Μεταξύ μας μαχόμαστε περισσότερο, μάχεται πιο έντονα με μένα παρά με τους άλλους”, διεμήνυσε ο Λεκλέρ λίγα δευτερόλεπτα μετά στη ραδιοεπικοινωνία με την ομάδα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ρωτήθηκε για το αν ο μεταξύ τους ανταγωνισμός ξεπερνάει τα όρια και απάντησε πως: «Έτσι νομίζω, για να είμαι ειλικρινής κι εγώ στο παρελθόν έχω περάσει τα όρια, και συνήθως όταν συμβαίνει αυτό κάνουμε μια συζήτηση για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.

Περάσαμε ανάλογες καταστάσεις στο παρελθόν και πήγε πολύ καλά, οπότε δεν ανησυχώ πως θα γίνει κάτι διαφορετικό αυτό το διήμερο. Αλλά σήμερα πέρασε λίγο εκτός ορίων. Έγινε μια επαφή ανάμεσά μας τη στιγμή που ήμασταν σε διαφορετικό ρυθμό, διότι είχα περισώσει αρκετά τα ελαστικά μου και είχα καλό ρυθμό.

Και στο τέλος ήταν κρίμα που χάσαμε την επαφή με τον Πέρεζ και δεν καταφέραμε να τον ππεράσουμε. Τερματίσαμε στην 4η θέση, που θα μπορούσε να ήταν 3η σε κάποια στιγμή, πάντα μπορείς να τα πας καλύτερα. Αλλά θα αφοσιωθούμε τώρα στο απογευματινό, που μπορεί να αλλάξει τα πάντα για μένα διότι δεν είχα καλές κατατακτήριες στους τελευταίους αγώνες», κατέληξε ο Σαρλ Λεκλέρ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα