Ενοχλημένος ο Λεκλέρκ: «Ζητώ εξηγήσεις»

Το λάθος της Ferrari στις κατατακτήριες δοκιμές ενόχλησε τον Σαρλ Λεκλέρκ ο οποίος θα εκκινήσει στον αγώνα του Μονακό από την 16η θέση. 

Από την 16η θέση θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα στο Μονακό ο Σαρλ Λεκλέρκ. Ο Μονεγάσκος πλήρωσε ακριβά το λάθος της Ferrari καθώς δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τη νίκη στις κατατακτήριες δοκιμές.

Grand Prix Μονακό: Pole position για Χάμιλτον, «γκάφα» της Ferrari

Μετά τον πρώτο χρόνο που σημείωσε στο Q1 ο νεαρός πιλότος μπήκε στα pits έπειτα από εντολή της ομάδας η οποία θεώρησε πως θα περάσει άνετα στο Q2. Εν τέλει το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμεναν οι «κόκκινοι» κάτι που δυσαρέστησε αρκετά τον 21χρονο.

Έπειτα από το τέλος των σημερινών δοκιμαστικών ο Λεκλέρκ δήλωσε φανερά ενοχλημένος: «Ζητώ εξηγήσεις. Τους ρώτησα αν είναι σίγουροι, αν θα πρέπει να μείνω στα pits. Μου είπαν... νομίζουμε πως ναι. Μετά ρώτησα ξανά. Δεν έπαιρνα πραγματικές απαντήσεις. Είχαμε άπλετο χρόνο να βγούμε έξω ξανά, στην πίστα. Η γεφυροπλάστιγγα δεν ήταν πρόβλημα, δεν είχαμε θέμα που πήγα πιο μπροστά. Είχαμε τα καύσιμα να κάνουμε κι άλλο γύρο, μόνο λάστιχα έπρεπε να αλλάξω. Τίποτα από αυτά δεν ήταν πρόβλημα. Χρειάζομαι εξηγήσεις. Θα πρέπει να ρισκάρω πολύ αύριο στον αγώνα, ίσως να ρισκάρω ακόμη και να συγκρουστώ. Πρέπει να το κάνω όμως και να είμαι ακραίος στις προσπεράσεις μου».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα