Σιγή ιχθύος στη Ferrari μετά τη σύγκρουση των δύο μονοθεσίων της

Χαμηλούς τόνους κράτησαν τόσο ο Σεμπάστιαν Φέτελ όσο και ο Σαρλ Λεκλέρκ μετά τη μεταξύ τους σύγκρουση στη Βραζιλία. 

Η σύγκρουση του Σεμπάστιαν Φέτελ με τον Σαρλ Λεκλέρκ επισκίασε τον αγώνα της Βραζιλίας. Οι δύο οδηγοί της Ferrari ολοκλήρωσαν με τον χειρότερο τρόπο την παρουσία της ομάδας στην πίστα του Σάο Πάολο δείχνοντας πως το κλίμα στο Μαρανέλο δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.

Grand Prix Βραζιλίας: Η στιγμή που οι δύο Ferrari συγκρούονται μεταξύ τους! (vid)

Μετά το τέλος του αγώνα τόσο ο Γερμανός όσο και ο Μονεγάσκος, παρά τον εκνευρισμό τους, κράτησαν χαμηλούς τόνους. Συγκεκριμένα ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε: «Είναι χαζό για την ομάδα να μη δει καρό σημαία κανένα από τα δύο αυτοκίνητά της. Αυτό είναι πικρό. Πίστευα, ότι είχα προσπεράσει. Τότε ήρθαμε σε επαφή. Είμαστε εδώ για να τρέχουμε σε αγώνες. Φυσικά μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, δεν θα έπρεπε όμως να συμβαίνει».

Grand Prix Βραζιλίας: Παλικαρίσια νίκη για Φερστάπεν, καταστροφή για Ferrari

Από την πλευρά του ο Λεκλέρκ σχολίασε: «Είμαι βέβαιος ότι είμαστε αρκετά ενήλικες για να το αφήσουμε πίσω μας. Και οι δύο λυπούμαστε πάρα πολύ για την ομάδα. Κανένα από τα δύο αυτοκίνητα δεν έφτασε στον τερματισμό και αυτό είναι πολύ απογοητευτικό. Θα το ξεπεράσουμε και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε».

Ο Λεκλέρκ κατέκτησε τις περισσότερες pole position τη φετινή χρονιά

Ο επικεφαλής της Ferrari, Ματία Μπινότο δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό λέγοντας μονολεκτικά πως ήταν ένα χαζός λάθος, ενώ απέφυγε να ρίξει τις ευθύνες σε κάποιον από τους δύο οδηγούς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα