Το νέο μονοθέσιο της McLaren για το 2020 (pic)

H McLaren έκανε τα αποκαλυπτήρια του νέου μονοθεσίου της για το πρωτάθλημα του 2020

Το νέο της μονοθέσιο παρουσίασε η McLaren ενόψει του ερχόμενου πρωταθλήματος της Formula 1. Η MCL35 αποτελείται από το πορτοκαλί και το μπλε χρώμα, το οποίο είναι εμφανές στα πλαϊνά μέρη της.

Ετοιμάζει αλλαγές το 2020 η McLaren

Το μπροστινό μέρος του μονοθεσίου είναι στενότερο από ότι πέρσι, ενώ αλλαγές σημειώνονται και στην εισαγωγή του αέρα.

Η McLaren βάζει στο περιθώριο τη Renault

Με τους Κάρλος Σάινθ και Λάντο Νόρις να αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της ομάδας, η McLaren ευελπιστεί να συνεχίσει από εκεί όπου σταμάτησε πέρσι κατακτώντας την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών.

Η ΜcLaren ανέβηκε στο βάθρο μετά από πέντε χρόνια!

Η φετινή χρονιά θα αποτελέσει και την τελευταία ανάμεσα στη συνεργασία των Βρετανών και τη Renault μιας και η McLaren θα επιστρέψει στη Mercedes από το 2021 ύστερα από πέντε χρόνια απουσίας.

Ο Κάρλος Σάινθ δήλωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης: «Ήμουν πολύ κοντά στην εξέλιξη του νέου μας αυτοκινήτου όλο το χειμώνα και γνωρίζω πόσο πάθος είχαμε και πόση προσπάθεια καταβάλαμε για το τελικό αποτέλεσμα. Πολλοί μπορεί να πιστεύουν ότι η σεζόν του 2020 είναι απλώς η μετάβαση από τους παλιούς στους νέους κανονισμούς. Ωστόσο στη McLaren πατήσαμε το κουμπί του reset από την καρό σημαία του Άμπου Ντάμπι και δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά για να βελτιώσουμε κάθε λεπτομέρεια του αυτοκινήτου μας».

To come back της McLaren και το πολλά υποσχόμενο δίδυμο Σάινθ-Νόρις

Από την πλευρά του ο Λάντο Νόρις συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι η MCL35 είναι πανέμορφη με τα νέα γραφικά της. Οι οπαδοί μας θα τη λατρέψουν, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα την οδηγήσω για πρώτη φορά. Είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και βοηθήσαμε όλοι, από τους μηχανικούς, την ομάδα σχεδιασμού, την ομάδα κατασκευής του αυτοκινήτου, τον Κάρλος και εμένα. Είναι πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα το ότι συμμετείχα σε αυτή την εξέλιξη. Η πρώτη μου σεζόν ήταν μια φοβερή εμπειρία και έμαθα πολλά από την ομάδα και τον Κάρλος».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα