Grand Prix Αυστρίας: Ειδικό χώρο φιλοξενίας για τις ομάδες σκέφτεται η Formula 1

Στη δημιουργία νέων υποδομών δίπλα στην πίστα της Αυστρίας στρέφονται οι άνθρωποι της Formula 1 για να περιοριστεί ο κίνδυνος του κορονοϊού.

Ορισμένα από τα μέτρα που πρόκειται να πάρει η Formula 1, προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά το Grand Prix της Αυστρίας στις 5 Ιουλίου, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο αθλητικός διευθυντής της, Ρος Μπράουν.

Τα σχέδια της Formula 1 για τη διεξαγωγή του Grand Prix της Αυστρίας

Συγκεκριμένα τόνισε πως στόχος της κορωνίδας των μηχανοκίνητων σπορ είναι να δημιουργηθεί μία μικρή έκταση κοντά στην πίστα, η οποία θα μπορεί να φιλοξενήσει τους ανθρώπους όλων των ομάδων.

Formula 1: Αναβλήθηκε το Grand Prix της Γαλλίας, πρεμιέρα στην Αυστρία

Με αυτό τον τρόπο η διοργανώτρια αρχή θα μπορεί να ελέγχει την κατάσταση γύρω από το θέμα του κορονοϊού καθώς θα περιορίσει στο ελάχιστο τις διαδρομές τόσο των μηχανικών όσο και των υπολοίπων μελών της κάθε ομάδας.

Formula 1: Σοβαρό το ενδεχόμενο πρεμιέρας στην Αυστρία τον Ιούλιο

«Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις θα είναι να ελεγχθεί καθένας, για να του επιτραπεί η πρόσβαση στα πιτ και στους περιβάλλοντες χώρους. Και όταν θα το έχουμε καταφέρει αυτό, τότε θα είναι πολύ ελκυστικό, να τους κρατήσουμε όλους σε αυτό περιβάλλον, σε ένα είδος βιόσφαιρας την οποία θα επιδιώξουμε να διατηρήσουμε και για άλλον ένα αγώνα», είπε μεταξύ άλλων ο Βρετανός, ο οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε το μέρος στο οποίο σκοπεύουν να φτιάχνουν οι υποδομές.

Formula 1: Η κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ επιστρέφει

Χαρακτηριστικά είπε: «Υπάρχει ένα τοπικό αεροδρόμιο ακριβώς δίπλα στην πίστα, δεν βρίσκεται πολύ κοντά σε κάποια μεγαλούπολη και διαθέτει σπουδαίες υποδομές. Μπορούμε ουσιαστικά να εντάξουμε τον καθένα σε αυτό το περιβάλλον. Και όταν θα είμαστε εντέλει εκεί, θα είναι ελκυστικό, να κάνουμε άλλον έναν αγώνα την αμέσως επόμενη εβδομάδα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα