Α1 μπάσκετ γυναικών: Οι διαιτητές του δεύτερου τελικού Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Η ΚΕΔ έκανε γνωστούς τους τρεις διαιτητές που θα σφυρίξουν στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού το ερχόμενο Σάββατο (22/5) στο κλειστό της Λεωφόρου.

Σημαντικό προβάδισμα πήρε ο Ολυμπιακός σε βάρος του Παναθηναϊκού, όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» σήμερα (20/5) το μεσημέρι συνέτριψαν τις πράσινες με 73-58 στον πρώτο τελικό στην αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, προηγούνται πλέον με 2-1 και χρειάζονται μία ακόμα νίκη για να αναδειχθούν πρωταθλήτριες Ελλάδας.

Αυτή τη νίκη η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη θα επιδιώξει να την πάρει το ερχόμενο Σάββατο (22/5), στον δεύτερο τελικό που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στη Λεωφόρο, ώστε να τελειώνει μια ώρα αρχύτερα και να μη χρειαστεί ο τρίτος και τελευταίος τελικός την ερχόμενη Δευτέρα (24/5) στο ΣΕΦ.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας σήμερα (20/5) το απόγευμα ανακοίνωσε τη διαιτητική τριάδα που θα διευθύνει τον δεύτερο τελικό μεταξύ των «αιωνίων» αντιπάλων στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» μεθαύριο (22/5) στις 6:00 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, το κρίσιμο και πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, που μπορεί να κρίνει και τον τίτλο, θα σφυρίξουν οι Ψαριανός, Τσώνος και Τσολάκος.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα