Γκρέιτζερ για το πρωτάθλημα της Μπασκόνια: «Ο Ιβάνοβιτς μας ξεζούμισε»

Ο Τζέισον Γκρέιντζερ αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Μπασκόνια και στάθηκε στη φιλοσοφία του προπονητή της ομάδας, Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο Τζέισον Γκρέιντζερ κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ισπανία με τη Μπασκόνια, η οποία και έκανε την έκπληξη στη διοργάνωση. Ο αθλητικός γκαρντ των Βάσκων στάθηκε στη συνεργασία που είχε με τον προπονητή της ομάδας, Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Συγκεκριμένα, είπε: "Ο Ντούσκο έχει μια ξεκάθαρη φιλοσοφία, την οποία αντιπροσωπεύει. Ήρθε σε μια ομάδα που ξέρει καλά, ξέρει τι και πώς εδώ.

Η ομάδα δεν ήταν σε καλή κατάσταση όταν την ανέλαβε, είχαμε πολλούς μαζεμένους τραυματισμούς και κάναμε συνεχόμενες ήττες. Λίγο πριν από τη διακοπή της σεζόν βρήκαμε ρυθμό, αλλά στη συνέχεια άλλαξαν όλα με τη διακοπή.

Στις τρεις βδομάδες που είχαμε για να προετοιμαστούμε πριν από την έναρξη της τελικής φάσης της Liga Endesa, έκανε ό,τι ήταν εφικτό για να μας προετοιμάσει κατάλληλα. Είναι ένας προπονητής που σε ξεζουμίζει, αυτό έκανε και μ' εμάς, κάτι που αποτυπώθηκε στο γήπεδο. Σε επίπεδο φυσικής κατάστασης φάνηκε αυτό, το είδαν όλοι".


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα