Μπαρτζώκας: «Θα πάμε καλά, αλλά πρέπει να γίνουμε ακόμα πιο σκληροί»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε τη σημασία των φιλικών αγώνων της Δευτέρας για τη δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό και εκτίμησε ότι οι Πειραιώτες θα πάνε καλά στη συνέχεια. Διαβάστε τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τη Μέγκα (78-75) στο ΣΕΦ.

O Ολυμπιακός επικράτησε της σερβικής Μέγκα με 78-75 στον καθιερωμένο φιλικό αγώνα της Δευτέρας (4/1) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, δήλωσε: «Αυτά τα παιχνίδια της Δευτέρας είναι πολύ σημαντικά λόγω του φιλανθρωπικού σκοπού τους. Είναι επίσης σημαντικά και για εμάς, δεδομένου ότι δεν αγωνιζόμαστε στην τοπική λίγκα και επιπλέον επειδή έχουμε την ευκαιρία γνωρίσουμε και να δούμε από κοντά πολλούς ταλαντούχους παίκτες, όπως είναι οι Σιμόνοβιτς και Πετρούσεφ. Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία και καλή χρονιά. Είναι μια δύσκολη σεζόν, αλλά τώρα που μπαίνουμε στον δεύτερο γύρο θα φανεί ποιοι είναι οι σκληροί. Πρέπει να γίνουμε σκληροί. Πιο σωστά είμαστε σκληροί, αλλά πρέπει να γίνουμε ακόμη περισσότερο σωματικά και πνευματικά, γιατί κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό».

Ερωτηθείς αν ο μήνας που ακολουθεί θα είναι καθοριστικός, απάντησε: «Δεν είναι έτσι... Για εμάς το μόνο σημαντικό είναι το ματς της Παρασκευής με την Μπάγερν. Δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο. Σημασία έχει η προσέγγιση κάθε αγώνα. Όλοι θα πρέπει να είναι πνευματικά και σωματικά έτοιμοι. Γενικά είμαστε σε καλή κατεύθυνση. Είμαι θετικός ότι θα πάμε καλά, αλλά θα πρέπει κάθε φορά να το δείχνουμε στο γήπεδο. Κάνουμε καλές προπονήσεις, αλλά το επίπεδο της Ευρωλίγκας είναι πολύ δύσκολο. Οποιοδήποτε λάθος ή οποιαδήποτε χαλαρή προσέγγιση τα πληρώνεις αμέσως. Όποιος παίκτης είναι χαλαρός στο μπάσκετ φαίνεται αμέσως μέσα στο παρκέ. Δεν είναι όπως στο ποδόσφαιρο... Όποιος δεν είναι έτοιμος να παίξει κάνει ζημιά στην ομάδα του, για αυτό πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα