Φόστερ: Υπέγραψε στην Τουρκ Τέλεκομ (pic)

Αμέσως μετά τη φυγή του από τον Παναθηναϊκό ο Μάρκους Φόστερ θα φορέσει τη φανέλα μίας τουρκικής ομάδας, καθώς εντάχθηκε στο δυναμικό της Τουρκ Τέλεκομ, η οποία επισημοποίησε την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ.

Δεν θα χρειαστεί να μπει στο... ταμείο ανεργίας ο Μάρκους Φόστερ, καθώς δεν άργησε καθόλου να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Λίγες μόλις ώρες μετά την αποδέσμευσή του από τον Παναθηναϊκό ο 25χρονος σούτινγκ γκαρντ εντάχθηκε στην Τουρκ Τέλεκομ, η οποία ανακοίνωσε επισήμως την απόκτησή του.

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Φόστερ και επίσημα

Έτσι ο Φόστερ επιστρέφει στο Basketball Champions League, στο οποίο συμμετέχει η τουρκική ομάδα, αφού σε αυτή τη διοργάνωση αγωνιζόταν και πέρσι, όταν οι «πράσινοι» τον είχαν αποκτήσει από την ισραηλινή Χάποελ Χολόν.

O Αμερικανός άσος δεν δικαίωσε τις προσδοκίες με τον ερχομό του στον ΠΑΟ το περασμένο καλοκαίρι. Για την ακρίβεια, απογοήτευσε με την απόδοσή του, καθώς είχε μόλις 6 πόντους, 1,2 ριμπάουντ και 1 ασίστ κατά μέσο όρο σε 20 αγώνες στη Euroleague με την πράσινη φανέλα. Και, το κυριότερο, δεν κατόρθωσε σε καμία στιγμή να αποκτήσει σταθερό ρόλο στο ροτέισον της ομάδας του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα