Μπαρτσελόνα: Συναντήθηκε με τον Γκασόλ ο Λαπόρτα (pic)

Ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Τζουάν Λαπόρτα ξεκίνησε τη δουλειά και είχε επαφή με τον Πάου Γκασόλ, αλλά και τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο

Ο Τζουάν Λαπόρτα είναι ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα και ήδη ξεκίνησε τις επαφές πηγαίνοντας στο «Καμπ Νου», αλλά και στα γραφεία του συλλόγου.

Ο 59χρονος δικηγόρος, ο κατά πολλούς πιο πετυχημένος πρόεδρος στην ιστορία του κλαμπ, θριάμβευσε των συνυποψηφίων του, Βίκτορ Φοντ και Τόνι Φρέισα, αναλαμβάνοντας τον σύλλογο στην πιο δύσκολη και κρίσιμη καμπή της ιστορίας του.

Ο Λαπόρτα συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (8/3) με τον Πάου Γκασόλ, έχοντας στο πλευρό του τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Ο κορυφαίος Ισπανός μπασκετμπολίστας όλων των εποχών επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα έπειτα από τη σεζόν 2000-01 και πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Συγκεκριμένα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (8/3) στο Hospital De Barcelona, και πέρασε με επιτυχία όλα τα τσετ, για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του στους «μπλαουγκράνα».

Στη συνέχεια παρακολούθησε την προπόνηση της δεύτερης ομάδας μαζί με τον Ναβάρο και στη συνέχεια είχε συνάντηση με τον νέο πρόεδρο του συλλόγου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα