Νέο επεισόδιο Ιτούδη- Τζέιμς (vid)

Ο Μάικ Τζέιμς αντιμίλησε στον προπονητή του σε ένα τάιμ άουτ στο ξεκίνημα του αγώνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Ούνικς Καζάν και ο Ιτούδης τον άφησε στον πάγκο

Η συνύπαρξη του Δημήτρη Ιτούδη με τον Μάικ Τζέιμς είναι προβληματική εδώ και πολύ καιρό και φαίνεται πως δύσκολα θα ολοκληρωθεί ομαλά.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε νέο επεισόδιο με τον Αμερικανό στο εντός έδρας ματς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Ούνικς Καζάν για την VTB League και μάλιστα πολύ νωρίς στην αναμέτρηση.

Ο λόγος ήταν η πολύ κακή εικόνα του Τζέιμς στο ξεκίνημα του αγώνα, η οποία έγινε αντικείμενο συζήτησης στο τάιμ άουτ που πήρε άρον-άρον ο Ιτούδης.

Ο Αμερικανός μπήκε στον αγώνα με άστοχο δίποντο, συνέχισε με λάθος, έκανε φάουλ, έκανε και δεύτερο λάθος με αποτέλεσμα ο Ιτούδης να καλέσει τάιμ άουτ μόλις στο τρίτο λεπτό.

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε παρατηρήσεις στον παίκτη του, ο οποίος όμως σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να αντιμιλάει με τους δύο άνδρες να έχουν συνομιλία σε πολύ έντονο ύφος.

Ο Αμερικανός μάλιστα έφυγε από τη θέση του και πήγε στην άκρη του πάγκου επιδεικτικά με τον Ιτούδη να εκνευρίζεται και να τον αφήνει εκτός αγώνα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα