Η Παρτιζάν θέλει τον Τζόρτζεβιτς

O Σάσα Τζόρτζεβιτς ενδέχεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Βίρτους Μπολόνια και στο ενδεχόμενο που αυτό γίνει πράξη, τότε η Παρτιζάν θα διεκδικήσει την απόκτησή του.

H Bίρτους Μπολόνια δεν κατάφερε να πάρει φέτος το «εισιτήριο» για την EuroLeague, ενώ στην ιταλική λίγκα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο. Η παραμονή του Σάσα Τζόρτζεβιτς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μόνο σίγουρη δεν είναι.

Στην Παρτιζάν έχουν γίνει αλλαγές. Ο Ζόραν Σάβιτς είναι ο νέος GM της ομάδας, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς. Πέρα από αυτό, όμως, ο Τζόρτζεβιτς έχει γράψει ιστορία ως παίκτης στην ομάδα και έχει τον σεβασμό όλων.

Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Όστογια Μιχάιλοβιτς, ο οποίος έχει προχωρήσει σε σερί αλλαγές προπονητή στην ομάδα, ρωτήθηκε για το αν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα είναι ο επόμενος κόουτς του συλλόγου.

Ο ίδιος απάντησε τα εξής: «Ο Άτσα Μάτοβιτς (σ.σ.: υπηρεσιακός τεχνικός) έχει κάνει κάτι που ο κόσμος δεν περίμενε, είναι προπονητής και τα πηγαίνει εξαιρετικά. Δεν είναι σωστό λοιπόν να μιλάμε για άλλα πρόσωπα. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι ένας θρύλος της Παρτίζαν, αλλά τώρα εργάζεται στη Βίρτους Μπολόνια. Όταν μείνει ελεύθερος, θα είναι ένας από τους υποψηφίους».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα