Μπαφές: «3 πρωταθλήματα Ελλάδας και 5 πρωταθλήματα ΕΣΚΑΝΑ τα τελευταία 5 χρόνια»

Ο Χρήστος Μπαφές, team manager του Ολυμπιακού, συνεχάρη τις επιτυχίες της εφηβικής ομάδας των Πειραιωτών, επισημαίνοντας την καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, ο Ολυμπιακός παρέμεινε αήττητος (5/5) στη διοργάνωση. Τα τελευταία 5 χρόνια μάλιστα, οι Πειραιώτες μετρούν 3 πρωταθλήματα Ελλάδας και 5 πρωταθλήματα ΕΣΚΑΝΑ, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στις μικρές ηλικίες.

Πανελλήνιο Εφήβων: Αήττητος το χρυσό ο Ολυμπιακός! (pics)

Ο team manager των Πειραιωτών, Χρήστος Μπαφές, σχολίασε τα εξής: «3 πρωταθλήματα Ελλάδας και 5 πρωταθλήματα ΕΣΚΑΝΑ τα τελευταία 5 χρόνια για την εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού. Καμία σημασία δεν έχουν σε αυτές τις ηλικίες.

Το σημαντικό στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ομάδας είναι ότι δημιουργούνται παίκτες που αγαπάνε το άθλημα, αγαπάνε τον Ολυμπιακό και που θα στελεχώσουν ομάδες σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες. Το που θα φτάσουν στο ταξίδι τους εξαρτάται από πολλά δεδομένα. Το σίγουρο είναι ότι έχουν τις βάσεις. Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Τσαλδάρη και σε όλα τα παιδιά. Μας κάνατε υπερήφανους».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα