NCAA: Εισιτήρια ύψους 6 χιλιάδων δολαρίων για το «αντίο» του Μάικ Σιζέφσκι!

Στα ύψη έχουν εκτιναχθεί οι τιμές των εισιτηρίων για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Μάικ Σιζέφσκι στον πάγκο του Ντιούκ!

Ο Μάικ Σιζέφσκι είναι ένας πραγματικός «μύθος» για τον μπασκετικό κόσμο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, με πέντε πρωταθλήματα (1991, 1992, 2001, 2010, 2015) στο NCAA αλλά και τρία χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες (2008, 2012, 2016) ως τεχνικός ηγέτης της εθνικής ομάδας.

Εύλογα, λοιπόν, από τη στιγμή που ο 75χρονος θρύλος ανακοίνωσε πως η τρέχουσα θα είναι και η τελευταία σεζόν στην καριέρα του, στις ΗΠΑ γίνεται... χαμός προκειμένου οι φίλοι του μπάσκετ να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια του Ντιούκ, το οποίο και ο κοουτσάρει ο Σιζέφσκι.

Μάλιστα, τα ξημερώματα της Κυριακής (6/3) ο Σιζέφσκι θα δώσει το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι στον πάγκο του Ντιουκ απέναντι στην ομάδα της Νορθ Καρολάινα, γεγονός που έχει εκτοξεύσει την τιμή των εισιτηρίων για όσους θελήσουν να δουν δια ζώσης τον αγώνα.

Για του λόγου το αληθές, τα «μαγικά χαρτάκια» που αντιστοιχούν σε θέσεις στα πάνω διαζώματα του γηπέδου στο Ντούραμ φτάνουν στις 4.699 δολάρια! Με τη φορολογία και άλλα γραφειοκρατικά, η τελική αξία του είναι 5.829 το κομμάτι, ποσό μεγαλύτερο ακόμα και από εισιτήρια για το αμερικανικό Super Bowl!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα