Βίρτους: Θέλει τον Σενγκέλια και του χρόνου

Η διοίκηση της Βίρτους Μπολόνια έκανε σαφές πως θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ της και τη νέα σεζόν τον Τορνίκε Σενγκέλια, καθώς έχει στόχο τη συμμετοχή της στην EuroLeague

Η Βίρτους Μπολόνια έκανε την μεγάλη κίνηση στην προσπάθειά της να συμμετάσχει στην επόμενη EuroLeague, υπογράφοντας τους Ντάνιελ Χάκετ και Τόκο Σενγκέλια που έλυσαν πρόωρα τη συνεργασία τους με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Χάκετ επαναπατρίστηκε έπειτα από επτά χρόνια για λογαριασμό της Βίρτους, ενώ σε ό,τι αφορά τον Σενγκέλια, ο διεθνής Γεωργιανός φόργουορντ υπέγραψε ως το τέλος της φετινής σεζόν, αλλά πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως η νέα χρονιά θα τον βρει στην Ισπανία με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Σε κάθε περίπτωση όμως η διοίκηση της Βίρτους θέλει να κρατήσει τον Σενγκέλια και μετά το τέλος της αρχικής συμφωνίας. Το επιβεβαίωσε ο Γενικός Διευθυντής της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπαράλντι στο περιθώριο της σημερινής παρουσίασης του Γεωργιανού πάουερ φόργουορντ.

«Θα παίξουμε τα ρέστα μας ώστε να μείνει μαζί μας τα επόμενα χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά δίχως να αφήσει περιθώριο για παρερμηνείες όσον αφορά τις προθέσεις της Βίρτους για τον Σενγκέλια, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαι σε έναν σύλλογο που θέλει να είναι ανταγωνιστικός και να κερδίζει. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίζω μαζί του».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα